New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 57 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
 

New Beauty FAQ (Veel gestelde vragen)

Categorie: Hoofdmenu -> Vragen over privacy

Vraag

Antwoord

Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens indien ik een informatie-aanvraag verstuur?

Indien u persoonsgegevens verstrekt via een informatie-aanvraag formulier, worden deze doorgestuurd aan de door u gekozen kliniek of specialist. NewBeauty ontvangt een kopie van uw informatie-aanvraag voor het bepalen van statistieken. Indien u uw gegevens wenst te verwijderen uit ons bestand, kunt u een email sturen aan: info@evensis.nl.

Naar boven
Hoe wordt omgegaan met mijn persoonlijke gegevens?

NewBeauty is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar abonnees, klanten en bezoekers van de website van groot belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van abonnees en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.
NewBeauty is een uitgave van Evensis Media BV. Dit bedrijf produceert en exploiteert online media en organiseert live events. In het kader van haar dienstverlening of wanneer u anderszins contact heeft met Evensis Media, legt het bedrijf gegevens vast. Evensis Media gebruikt uw gegevens voor statistieken en -mits door u verzocht via een informatie-aanvraag formulier- om klinieken of specialisten op de hoogte te brengen van uw vraag en gegevens. Indien u geen prijs stelt op informatie over nieuwe producten en diensten of simpelweg uit ons bestand verwijdert wilt worden, kunt u uw gegevens laten blokkeren. Ook kunt u de verleende toestemming voor het gebruik van uw e-mail adres intrekken. In beide gevallen dient u een briefje te sturen naar Evensis Media, Postbus 48, 1190 AA Ouderkerk a/d Amstel.
Op de site van NewBeauty treft u een aantal links aan naar andere websites. Evensis Media kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor het privacy-statement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Naar boven
 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border