New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 47 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
 

New Beauty FAQ (Veel gestelde vragen)

Categorie: Hoofdmenu -> Vragen over inhoud website

Vraag

Antwoord

Wat is New Beauty?

New Beauty is de grootste en meest complete, onafhankelijke website op het gebied van medisch esthetische behandelingen in de Benelux. Samen met het evenement New Beauty (voorjaar, Amsterdam RAI) vormt het een unieke informatiebron voor iedereen die op zoek is naar onafhankelijk vergelijkingsmateriaal op het gebied van medisch esthetische behandelingen.

Naar boven
Wat kan ik allemaal vinden op deze site?

Op deze website vindt u een schat aan informatie over (medisch) cosmetische behandelingen in Nederland en daarbuiten.

New Beauty bevat honderden pagina's van ondermeer:
- behandelingen
- specialisten
- klinieken
- boeken
- artikelen
- links

Naar boven
Hoe kan ik mijn informatie het beste vinden?

Binnen New Beauty kunt u zoeken via:
1 'aandachtsgebieden' met de horizontale menubalk bovenaan de pagina (borsten, gezicht, haar, huid, tanden, lichaam, mannen)
2 Ďtypeí van de informatie met het linkermenu (nieuws/artikelen, behandelingen, boeken, klinieken, specialisten, links)

Naar boven
Voor wie is New Beauty bestemd?

De website is bestemd voor (aanstaande) cliŽnten van privť-klinieken. Zij die nog geen informatie hebben, en voor hen die al informatie van een ziekenhuis of een privť-kliniek hebben maar graag nog vergelijkingsmateriaal wensen kunnen hier terecht.

Naar boven
Kan ik op grond van de informatie op de website van New Beauty beslissen over wat ik wil?

NEE, alleen informatie halen van internet is onvoldoende. Deze website is heel geschikt als oriŽntatie- instrument en om een selectie te maken van mogelijkheden, klinieken en artsen. Het is daarnaast altijd raadzaam om alle gegevens die u hier leest te verifiŽren en om de arts die u uiteindelijk zal behandelen vooraf uitvoerig te spreken. Dit hangt wel mede af van hoe ingrijpend de behandeling is.

Naar boven
Hoe onafhankelijk is de informatie op New Beauty?

Evensis Media BV is een onafhankelijke uitgever en heeft geen commerciŽle banden met enige kliniek of andere organisatie. New Beauty heeft haar informatie verzameld uit bestaande bronnen en een deel komt van eigen redactie. Evensis Media spant er zich voor in de inhoud van de website regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De redactie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de interpretatie van gegevens of toepassing van informatie van deze website.

Naar boven
Kan ik zelf informatie toesturen voor plaatsing op deze website?

De redactie staat altijd open voor nieuwe informatie, links naar andere websites, artikelen, literatuur, klinieken enz. Deze informatie zal worden getoetst voordat dit online wordt geplaatst. Wij kunnen vooraf niet garanderen dat toegezonden informatie daadwerkelijk geplaatst wordt.

Naar boven
Wat zijn de voordelen van registratie op deze site?

Door te registreren krijg je volledige toegang tot alle beschikbare informatie en kun je reageren op de inhoud van de website. Bovendien word je maandelijks op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, ontwikkelingen, aanbiedingen en informatieavonden.
Registratie is gratis en kan anoniem.

Naar boven
Wanneer ik nog vragen heb ... ?

Dan willen wij u graag aanvullende informatie verstrekken als u ons uw vraag stuurt: vragen@newbeauty.nl. Houdt u er rekening mee dat vragen met een medisch inhoudelijk karakter meestal niet afdoende kunnen worden behandeld. Dit komt enerzijds door de vele vragen die onze redactie ontvangt en anderzijds door het ontbreken van persoonlijk contact.

Naar boven
Geachte heer/mevrouw,
In uw website staat niets aangegeven over de behandeling lipvergroting. Komt dit binnenkort ook op uw site?

Met vriendelijke groet,
Sonja

Een lipvergroting wordt veelal gedaan middels injectables. Wij zullen er meer informatie over vergaren en deze op de website plaatsen!

Naar boven
Hoe krijg ik de juiste informatie over het tv programma van rtl4 gewoon mooier, en kan ik evt. mijn vrouw daarvoor opgeven

Ga daarvoor naar www.gewoonmooier.nl, daar vind je alle informatie. Het lijkt mij beter als uw vrouw zelf beslist zich op te geven, veel succes!

Naar boven
Hallo
Kort geleden heb ik een stukje gelezen in uw nieuwsbrief over Resonage.
Ik kan geen kliniek vinden die die behandeling uitvoert. Hebben jullie een adres in Nederland liefst omgeving Zuid-Holland.

Mvg D. van Tilburg

Beste D.v.Tilburg,
Wij hebben helaas nog geen kliniek gevonden die resonage uitvoert. We zullen dit verder voor u uitzoeken en indien gevonden u berichten.

Naar boven
 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border