New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 46 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: algemene informatie
pijl rechts Algemene informatie

Je overweegt een behandeling... maar wat moet je allemaal weten?

Ben je er klaar voor? Een cosmetische ingreep laat je niet zomaar uitvoeren. Voordat je hier aan begint, laat je je goed informeren over de verschillende behandelingen, klinieken en specialisten. Hoe herken je een goede specialist eigenlijk en wat moet je allemaal aan hem vragen tijdens het consult? Op welke manier kun je het genezingsproces versnellen? New Beauty heeft alle stappen voor je op een rijtje gezet. Kijk nu snel of jij goed geïnformeerd bent.

Vragen over plastische chirurgie

pijl rechts Voorbereiding

Voorbereiding op een cosmetische ingreep Voorafgaande aan een ingreep komt er veel informatie op je af en zul je een aantal lastige keuzes moeten maken. Welke specialist gaat de ingreep uitvoeren en in welke kliniek? Hoe kies je die? Deze tips maken het je veel makkelijker.
 

pijl rechts Verdoving

Informatie over de ingreep en verdovingen Natuurlijk heb je de behandelingsbeschrijving al gelezen en ben je goed op de hoogte van de ingreep zelf. Vaak vindt de ingreep plaats onder verdoving. Welke soorten zijn er en hoe lang heb je daar nog last van? Lees hier meer over de preoperatieve instructies en verdovingen.
 

pijl rechts Herstelperiode

Herstelperiode na een cosmetische ingreep De herstelperiode na afloop verschilt per ingreep. In deze fase bestaat er nog steeds kans op complicaties. Daarom is het van belang om de instructie van de arts op te volgen. Bovendien kun je met wat tips het genezingsproces zelf positief beïnvloeden. Hoe je dat kunt doen, lees je hier.
 

pijl rechts Klachten

Klachten over plastisch chirurgen en priveklinieken Misschien ben je niet tevreden met het resultaat, de behandelend arts of kliniek. Daarom heeft elke kliniek een klachtencommissie. Daarnaast zijn er diverse instanties die bemiddelen bij een klacht of onvrede. Hierbij wat tips hoe je een klacht kunt indienen en waar je moet zijn.
 

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border