New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 34 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: Medisch Centrum Jan van Goyen - AMSTERDAM

Medisch Centrum Jan van Goyen

Logo Medisch Centrum Jan van Goyen  
Bezoekadres : Jan van Goyenkade 1
    1075 HN AMSTERDAM
Telefoon : 020-6643223
Informatie-aanvraag pijl rechts
Bezoek website pijl rechts
 
Locatie/Route google maps pijl rechts
 

Profiel
Het Medisch Centrum Jan van Goyen heeft een veelbewogen voorgeschiedenis. In 1942 werd in het huidige gebouw een categorale KNO-kliniek opgericht die tot 1989 in die vorm functioneerde.

Na sluiting van de kliniek in dat jaar, in het kader van de door de overheid gewenste reductie van ziekenhuisbedden en concentratie in grote ziekenhuis-instellingen, werd in datzelfde jaar het Medisch Centrum Jan van Goyen opgericht als plastisch esthetisch chirurgische privé-kliniek. De toenmalige wet en regelgeving en de heersende politieke opvatting over privé gezondheidszorg hebben de ontwikkeling van het centrum als privé-kliniek aanvankelijk behoorlijk geremd.

Inmiddels was de kliniek naast plastisch chirurgische ingrepen zich steeds meer gaan toeleggen op zuiver medische zorg. Na koninklijk bezoek in 1996 (Prinses Juliana liet zich in het centrum aan staar opereren) veranderde het politieke klimaat. Heden ten dage is de kliniek een modern ingericht dagbehandelcentrum met verschillende specialismen. Het fraaie gebouw en de unieke ligging, in combinatie met de modernste technieken toegepast op de operatiekamers, hebben het centrum tot een bekende en gerenommeerde kliniek gemaakt.

Tienduizenden patiënten vinden jaarlijks hun weg naar de kliniek, waar zeer verantwoorde zorg wordt verleend. Samenwerking met het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis en het Slotervaart Ziekenhuis waarborgt zowel de kwaliteit als de continuïteit van de aangeboden zorg.

Onze trefwoorden: plastische, plastisch, cosmetische, cosmetisch, huid, huidverbetering, borstvergroting, rsi, afvallen, overgewicht, borstlift, borstverkleining, gezondheid, jan, van, goyen, liposuctie, medisch, onderzoek, neuscorrectie, obesitas, ontharen, ooglidcorrectie, oorcorrectie, pigmentvlekken, buikwandcorrectie, chirurgie, couperose, esthetische
Meer lezen
pijl rechts berichten uit de media:
Tieners onder het mes  
Het is boetseren met vet  
De mens is maakbaar  

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border