New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 65 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: Kliniek Beaucare - MACHELEN

Kliniek Beaucare

Logo Kliniek Beaucare  
Bezoekadres : Peutiesesteenweg 111
    1830 MACHELEN
Land : BelgiŽ  
Telefoon : +32 (0)27560404
Informatie-aanvraag pijl rechts
Bezoek website pijl rechts
 
Locatie/Route google maps pijl rechts
 

Openingstijden
09.00uur - 17.00uur
 
Profiel

Kliniek BeauCare behoort door zijn jarenlange ervaring tot de top van BelgiŽ. Ervaring, kwaliteit en vakbekwaamheid zijn de pijlers waarop Kliniek BeauCare is gebouwd.

Mooi zijn en mooi voelen
De plastische chirurgie is uit de taboesfeer getreden waardoor deze techniek kan bijdragen tot een positief zelfbeeld en een nieuwe ďikĒ. Mooi maken en een perfect resultaat betrachten, zijn voor de plastisch chirurg dan ook het ultieme doel.

U bent de hoofdrolspeler
Kliniek BeauCare is gelegen in het landelijke Machelen, nabij Brussel.†Door de nabijheid van de luchthaven, het Eurostar station en verschillende belangrijke verkeersaders kunnen wij mensen van ver buiten onze landsgrenzen tot onze patiŽnten rekenen. De kliniek is gehuisvest in een prachtig Engels landhuis, daterend van begin vorige eeuw, verbouwd tot een luxueuze privť-kliniek die voldoet aan alle hedendaagse normen. De persoonlijke en warme aanpak van het hele team is ons handelsmerk.†De serene en rustgevende sfeer zorgt ervoor dat uw verblijf zeer comfortabel verloopt. Door de geavanceerde technieken kunnen alle ingrepen gebeuren tijdens een dagopname.

Onze behandelingen
In Kliniek BeauCare werkt enkel hoog gekwalificeerd personeel, steeds strevend naar het beste resultaat.† Onze plastisch en esthetisch chirurgen blinken uit door opleiding, ervaring en actuele vakkennis. Nadat u een consultatie heeft bijgewoond in Utrecht, Brussel, Londen of Manchester, Dublin kunnen we u een uitgebreid gamma aan behandelingen aanbieden, elk uitgevoerd met het oog op perfectie.
Klik hier voor behandelingen voor vrouwen >
Klik hier voor behandelingen voor mannen†>
Klik hier voor ingrepen als:

Betaalbare topkwaliteit
Kliniek BeauCare geeft voor 100 % antwoord op al uw vragen over plastische chirurgie en dit aan eerlijke en betaalbare prijzen! Wij hanteren enkel netto-prijzen, dwz dat er geen extra kosten worden aangerekend voor anesthesie, lipopanty of speciale steunBHÖ De prijzen in BelgiŽ liggen lager dan in Nederland omwille van de lagere honoraria van de artsen en de lagere kostenstructuur, maar desondanks krijgt u een behandeling op topniveau!

Beperkte wachttijden
Door de geringe wachttijd kunnen wij uw dromen snel waarmaken! Onze hoge capaciteit en ervaring dragen bij tot het beperken van de wachttijd tot een viertal weken.

Onze trefwoorden:
Meer lezen
pijl rechts berichten uit de media:

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border