New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 12 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: Hair Science Institute, Amsterdam - AMSTERDAM

Hair Science Institute, Amsterdam

Logo Hair Science Institute, Amsterdam  
Bezoekadres : Strawinskylaan 157 (World Trade Center)
    1077 XX AMSTERDAM
     
Informatie-aanvraag pijl rechts
Bezoek website pijl rechts
 
Locatie/Route google maps pijl rechts
 

Profiel

Hair Science Institute introduceert HAARSTAMCEL TRANSPLANTATIE®: de state of the art oplossing voor kaalheid. Haartransplantatie is niet alleen de meest natuurlijke maar ook de enige permanente vorm van haar restauratie. Het kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. HaarStamcel Transplantatie® (HST) is de meest patiëntvriendelijke en pijnloze techniek. Met HST worden haarstamcellen (dus níet de hele haar) getransplanteerd van het donorgebied naar het ontvangstgebied. De donorharen worden dus niet geheel verwijderd en kunnen dus weer gewoon verder groeien. Bovendien laat HST absoluut geen littekens na, noch in het donor-, noch in het ontvangstgebied. Hierdoor is HST als enige methode ook geschikt om in het gelaat toegepast te worden om wenkbrauwen, snor of baard te behandelen.

Op www.HairScienceInstitute.com wordt het principe van de revolutionaire HST techniek uitgebreid toegelicht door middel van animatiefilms. Hair Science Institute - gevestigd in het WTC te Amsterdam - is een onderzoeks-, ontwikkelings-, behandelings- en opleidingsinstituut, opgericht in samenwerking met arts/onderzoeker Coen Gho. Prof. Dr. H.A.M. Neumann, hoogleraar Dermatologie aan het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam, adviseert het Hair Science Institute bij research en bij het ontwikkelen van nieuwe behandelingsmethoden. Consultgesprekken zijn vrijblijvend en kosteloos. Het gehele traject van consultgesprek, intake, behandeling en nazorg geschiedt uitsluitend door één en hetzelfde behandelingsteam, bestaande uit gecertificeerde artsen en technicians.

Onze trefwoorden:
Meer lezen
pijl rechts berichten uit de media:
Met huid en haar  

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border