New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 64 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: QUOLE, Medisch Centrum Waalre - WAALRE

QUOLE, Medisch Centrum Waalre

Logo QUOLE, Medisch Centrum Waalre  
Bezoekadres : Van Dijklaan 9
    5581 WG WAALRE
Telefoon : 040-2222370 Foto QUOLE, Medisch Centrum Waalre
Informatie-aanvraag pijl rechts
Bezoek website pijl rechts
 
Locatie/Route google maps pijl rechts
 

Profiel

Een bezoek aan een medisch specialist èn het ziekenhuis hoeven vandaag de dag niet meer samen te vallen. Ook bij gespecialiseerde centra zoals Medisch Centrum Waalre is het mogelijk medisch specialistische zorg te ontvangen die voldoet aan dezelfde hoge kwaliteitseisen.

In Medisch Centrum Waalre worden laagcomplexe verzekerde en onverzekerde behandelingen en operaties uitgevoerd. Of wel poliklinisch, in dagbehandeling of met overnachting.

Groot door kleinschaligheid

Onze kleinschaligheid brengt grote voordelen met zich mee. Zo wordt u behandeld door een hecht team van zeer ervaren medisch specialisten en ondersteunende medisch personeel. Zij weten wie u bent en kunnen vragen die tijdens het behandeltraject bij u opkomen te allen tijde beantwoorden. De wachttijden zijn kort en u wordt altijd gezien en behandeld door dezelfde specialist.

Persoonlijke zorg

Persoonlijke zorg in een sfeervolle omgeving zijn de belangrijkste pijlers van Medisch Centrum Waalre. Met een gewaarborgde privacy en aandacht voor uw wensen. De smaakvol ingerichte ruimtes dragen er aan bij dat u zich op uw gemak voelt. Wij streven na, dat u zich geen nummer, maar gast voelt bij ons.

Bundeling van krachten

Met de specialismen algemene chirurgie, plastische chirurgie, dermatologie en orthopedie maken wij het mogelijk om complete medische trajecten binnenshuis te behandelen. Dit pakket wordt aangevuld met meer specifieke behandelingen door overige specialismen (zie ‘welke behandelingen’.)

De artsen en het ondersteunend medisch personeel kunnen allen putten uit de jarenlange werkervaring die zij hebben opgedaan bij diverse gerenommeerde ziekenhuizen in de regio. Deze ervaring in combinatie met uitstekende faciliteiten geeft ons de mogelijkheid om topkwaliteit zorg te leveren aan u als patiënt.

Verzekerde zorg

Voor het verlenen van verzekerde zorg heeft Medisch Centrum Waalre afspraken met alle grote zorgverzekeraars. Dit houdt in dat wij op dezelfde manier behandelingen mogen declareren zoals u dat in een regulier ziekenhuis gewend bent. Tijdens een bezoek op de polikliniek kan de behandelend specialist u hierover nader informeren.

Wilt u meer informatie omtrent een behandeling? Neem dan contact op met uw huisarts, kijk op onze site of bel met 040-2222370. Wij staan u graag te woord.

pijl rechts Klik hier voor onze digitale brochure
Onze trefwoorden: plastische chirurgie, esthetische chirurgie, ooglidcorrectie, bovenooglidcorrectie, onderooglidcorrectie, borstlift, borstvergroting, borstverkleining, buikwandcorrectie, rimpelbehandeling, oorcorrectie, medische tatoeage, permanente make-up, voorhoofdlift, facelift, liposuctie, liposculpture, esthetische chirurgie eindhoven, dermatografie, schaamlipcorrectie, neuscorrectie
Meer lezen
pijl rechts berichten uit de media:
Kwaliteitskeurmerk ZKN voor Medisch Centrum Waalre én Centrum  
Medisch Centrum Waalre wil vertrouwen in plastische chirurgie herstellen  

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border