New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 50 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: Verjong je huid in 21 dagen (Marjo Horn)

Verjong je huid in 21 dagen

logo bol.com
Auteur: Marjo Horn

Cover Verjong je huid in 21 dagen
Uitgever : Allwell Publishing
ISBN nummer : 9789081129664
Publicatiedatum : 17-04-2007
Trefwoord : anti-aging - huidverzorging
Omvang : 82 pagina's
Nu bestellen :

Marjo Horn wijst je de weg naar een mooie huid.

Dit boek bevat, naast de 21-daagse kuur, een schat aan informatie over mooimakers voor de huid. Het is geschikt voor alle leeftijden en huidtypen. Verjong je huid in 21 dagen is een verjongingsmethode die werkt. Het programma bestaat uit een soft-vegetarisch voedingsprogramma voor 21 dagen dat erop gericht is het lichaam zo veel mogelijk te ontzuren, enkele zeer gemakkelijke massages en gezichtsoefeningen die tussen de bedrijven door gedaan kunnen worden en maskers van natuurlijke ingrediŽnten die in de meeste keukens aanwezig zijn. Je kunt het 21-daagse programma volgen als je er smashing wilt uitzien, maar je kunt de adviezen uit het boek ook opvolgen om gewoon je huid te verbeteren en het verouderingsproces te vertragen.

DŠt de Marjo Horn Methode werkt, bewijzen de praktijkgevallen met de voor- en na-foto's. Je hebt niets te verliezen, alleen maar te winnen, namelijk een stralende huid. Een uitzonderlijk boek. Knap in dit boek is de compacte opsomming van zeer haalbare leef- en voedingsregels, die niet duur en niet belastend zijn. Lees in alle rust dit fraaie boek van Marjo Horn!

Marjo Horn-van der Enden (1-8-1946) is huidverjongings- en littekenspecialiste. Zij heeft vele jaren in binnen- en buitenland studies gevolgd om de huid te verfraaien. In haar praktijk in Amsterdam behandelt zij mensen uit het hele land, maar ook uit BelgiŽ en Duitsland. Zij leerde al vroeg in haar leven bepaalde massage-technieken voor de gezichtshuid en werd zich bewust van het belang van voeding voor de huid. Zij is er van overtuigd dat gezichtsoefeningen effectief zijn om een mooie huid te krijgen en deze ook te behouden. Zij begon zelf met gezichtsoefeningen toen zij 34 jaar was, maar toont aan, met de in dit boek vermelde resultaten, dat je op iedere leeftijd kunt beginnen. Marjo Horn wil haar kennis op het gebied van huidverbetering doorgeven en jou leren het verjongingsproces zelf een handje te helpen.Meer lezen
pijl rechts verwante boeken:
Perfect Age  
Eeuwige jeugd  
Beauty Secrets: An Insider's Guide to the Latest Skin, Hair and...  
Anti-aging  

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border