New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 34 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: IPL-behandeling, LHE-behandeling en laserbehandelingen
pijl rechts Behandelingen

IPL-behandeling, LHE-behandeling en laserbehandelingen
Categorie: Haar

IPL (Intense Pulsed Light) en LHE (Light Heat Energy), en Lasers verhitten het haarzakje om zo de cellen erin te beschadigen. De opperhuid wordt hierdoor niet beschadigd. Als de cellen voldoende aangetast zijn, zal het haar niet meer verder groeien. Er zijn in het begin meerdere behandelingen nodig, vanwege de natuurlijke cyclus van de haargroei; het is het meest efficiŽnt tijdens de "anagen" fase (als nieuwe haren beginnen te groeien).

   
Variaties en technieken:
  • IPL:

Bij IPL wordt gebruik gemaakt van zgn. "breed-spectrum zichtbaar licht". Het zichtbare licht van een flitslamp wordt via een glazen prisma geprojecteerd op het behaarde lichaamsgedeelte. Daar wordt het opgevangen door het pigment in het haar. Hierdoor wordt er thermische en/of mechanische schade aan het haarzakje veroorzaakt.

  • LHE:

Om haar te verwijderen en het haarzakje te beschadigen zendt LHE een zeer lage en ultra veilige lichtgolf uit. Het licht genereert hitte en wordt naar het haarzakje getrokken. LHE's gepatenteerde interne filters laten de hitte door de haarschacht stromen. De haarschacht absorbeert de hitte en transformeert deze naar het haarzakje eronder, hierdoor wordt het haarzakje beschadigd en wordt de hergroei van haar gestopt.

  • Laser:

Licht wordt afgesteld tot een gespecificeerde golflengte en wordt geprojecteerd in de huid via een speciaal apparaat, waar het zich richt op donker materiaal (gewoonlijk het pigment in het haar). Hierdoor wordt er thermische en/of mechanische schade aan het haarzakje veroorzaakt, terwijl het omringende weefsel wordt gespaard.

   
Plaats van incisie & details: nvt
   
Verdoving: Geen verdoving
   
Duur: Afhankelijk van de behandelen gebied: Gezicht circa 10 minuten, Benen en rug 1 tot 1,5 uur
   
Na de ingreep: De potentiŽle complicaties zijn: zwellingen, pijnlijk en licht verbrand gevoel dat gewoonlijk binnen een dag of twee verdwijnt. Verder is er een kans op blaartjes, littekens en nieuwe haargroei op de aangrenzende gebieden.
   
Risico's: Littekens en nieuwe haargroei. De zeldzame problemen die over het algemeen in tijd helen zijn: schade aan het pigment van de huid, zoals verdonkering van de huid (zoals bij een afwijkend gebruinde huid), of bleke plekken.
   
Vaak gecombineerd met: Definitief van uw ongewenste haargroei af?
   
Zichtbaarheid van resultaat: Het haar kan niet volledig worden verwijderd, maar wel tot een aanzienlijk niveau. Verder kunnen niet alle haartypes (zoals; blond, rood en wit of grijs), of huidtypes (zoals; donkerdere huidtonen) door alle beschikbare machines worden behandeld.
   
Verzekering: Deze ingreep wordt gezien als een cosmetische ingreep en derhalve niet vergoed door de verzekering Klik hier voor richtprijzen pijl rechts
   

Meer lezen
pijl rechts artikelen:
pijl rechts behandelingen:
Permanente ontharing (laseren)  
Haartransplantatie  
Mesotherapie tegen haaruitval  
pijl rechts video's:
Permanente ontharing door laser (uitleg)  
Haartransplantatie (uitleg)  
Haartransplantatie ervaring  

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border