New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 51 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: Injectable: Botox / Dysport
pijl rechts Behandelingen

Injectable: Botox / Dysport
Categorie: Gezicht

Het veel beschreven en gebruikte Botox (botuline toxine) is een medicijn dat gebruikt wordt om spieren minder krachtig te laten werken. In de neurologie wordt het middel bijvoorbeeld al vele jaren succesvol gebruikt om spastische spieren te laten verslappen. Botox is, in sterk verdunde vorm, ook zeer geschikt en veilig om ongewenste fronsrimpels en kraaienpootjes te bestrijden. Deze rimpels ontstaan immers door het (vaak onwillekeurig) aanspannen van de spiertjes onder de huid. In de cosmetisch medische wereld is Botox in 1995 geïntroduceerd. Er worden per behandeling zeer kleine hoeveelheden Botuline Toxine in de spier gespoten.

   
Variaties en technieken:

Botox is met name geschikt voor de bovenkant van het gelaat. Veel rimpeltjes die hier ontstaan worden veroorzaakt door de spiertjes die vlak onder de huid liggen.

Botox (botuline toxine) is een injectievloeistof die gebruikt wordt om spieractiviteit te verminderen. Botox is daardoor zeer geschikt voor deze rimpels. Vooral de horizontale rimpels in het voorhoofd, de rimpels tussen de wenkbrauwen en naast de ogen (kraaienpootjes) kunnen met Botox worden behandeld. Rimpels die zijn ontstaan door een slapper wordende huid of door frequente blootstelling aan de zon, kunnen niet met Botox behandeld worden. Deze kunnen beter worden behandeld met andere middelen zoals bijvoorbeeld Restylane. (zie elders op de website)

Ook is kan botox ingezet worden bij overmatige transpiratie. Inspuiting van botox blokkeert de signalen die door de zenuwen afgegeven worden aan de zweetklier, waardoor de zweet-productie afneemt of stopt voor enkele maanden.

   
Verdoving: Geen verdoving
   
Duur: Circa 30 minuten
   
Na de ingreep: De huid kan na de behandeling gedurende 1 à 2 uur een beetje rood worden en zwellen. Na twee dagen is het resultaat zichtbaar.
   
Risico's: Andere spiertjes nemen functies over; verschrompelen van de spieren; ‘Hangend’ooglid; immuniteit voor de behandeling. Mensen met een zenuw- of spieraandoening en zwangere vrouwen mogen uit voorzorg niet behandeld worden. meer lezen pijl rechts
   
Vaak gecombineerd met: - Ooglidcorrectie
- SOOF-lift 
- Wenkbrauwlift
   
Zichtbaarheid van resultaat: De huid vertoont geen rimpels en dat deze zullen ook niet kunnen ontstaan.Na 3 tot 6 maanden is het middel uitgewerkt en kan de behandeling zonder problemen herhaald worden
   
Verzekering: Deze ingreep wordt gezien als een cosmetische ingreep en derhalve niet vergoedt door de verzekering. Klik hier voor richtprijzen pijl rechts
   

Meer lezen
pijl rechts artikelen:
Belgische botoxprijzen nu ook in Nederland  
Belangstelling plastische chirurgie neemt toe  
Test klinieken rimpelbehandelingen  
pijl rechts behandelingen:
15 manieren om uw ogen mooier te maken  
Facelift  
Fillers / opvullen (permanent effect)  
pijl rechts video's:
Acne-litteken behandeling  
Trucs voor een natuurlijk uitziende facelift  
Gewoon mooier: neuscorrectie en injectable in het gezicht  

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border