New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 217 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: Permanente ontharing (laseren)
pijl rechts Behandelingen

Permanente ontharing (laseren)
Categorie: Haar

Het principe van deze behandeling is dat zeer zuiver licht met grote energie op de huid gericht wordt. Het licht wordt alleen opgenomen door pigmentcellen en gaat dus vrijwel ongestoord door de niet-gepigmenteerde huidcellen heen. Wanneer het licht de gepigmenteerde haarworteltjes bereikt wordt het licht omgezet in warmte. De cellen van de haarwortel worden eigenlijk kort ‘gekookt’. Dit koken gaat zo snel dat de huidstructuren om de haarwortel heen niet beschadigd raken. De haarwortel raakt zo beschadigd dat de haar niet meer kan groeien. Als de haarwortel niet geheel verwijderd is kan er nog wel een zeer dun, niet gepigmenteerd haartje, ontstaan. Dit is cosmetisch meestal niet storend. Omdat haren in een cyclus groeien is slechts een deel van de haren in de groeifase. Alleen in de groeifase is de haarwortel gevoelig voor de laser. Daarom zal altijd een minimum van 3 behandelingen nodig zijn voor een optimaal resultaat. Meestal is ook een jaarlijkse ‘touch-up’ behandeling nodig.

   
Variaties en technieken: In principe kan ieder gebied waar haar groeit behandeld worden..Het aantal behandelingen en de duur van de behandeling hangen af van het oppervlakte van het lichaam waar de behandeling toegepast wordt.

Er is helaas geen garantie dat door een laserbehandeling de haargroei permanent achterwege blijft. Ook kan niet gegarandeerd worden dat in het behandelde gebied alle haren definitief verdwenen zijn. Meestal zijn zes tot acht behandelingen nodig om in een bepaald gebied 60 tot 70% van de beharing voor meerdere jaren te verwijderen.

Bij vrouwen kan overmatige haargroei op het gezicht, onder de oksels, bij de bikinilijn en op de benen verwijderd worden, bij mannen de overtollige haargroei op borst en rug.
   
Plaats van incisie & details: n.v.t.
   
Verdoving: Geen verdoving nodig
   
Duur: De tijd die de behandeling in beslag neemt is afhankelijk van de grootte van het oppervlak
   
Na de ingreep: Na afloop van de behandeling kan enige roodheid ontstaan door het koude koelplaatje, dit trekt gemiddeld binnen 15 minuten weg. Soms ontstaat een lichtrode uitslag, wat te vergelijken is met een lichte zonverbranding, wat na ongeveer 12 tot 24 uur verdwijnt. In het algemeen kan men direct na de behandeling de dagelijkse activiteiten hervatten.
   
Risico's: Er is geen garantie dat er nooit meer één haar zal groeien op het lichaam. Er zijn helaas op onze huid duizenden haarfollikels die in later stadium wakker kunnen worden zoals hormoonverandering, bepaalde medicijngebruik, menopauze, enz. Het zal echter nooit meer dezelfde dichtheid hebben als voorheen, want de meerderheid van de haartjes zullen zijn uitgeschakeld.
   
Vaak gecombineerd met:

   
Zichtbaarheid van resultaat: Als 8 maanden na de laatste behandeling de haargroei nog steeds niet is teruggekomen, is het definitief voor wat betreft de haartjes welke zich in de groeifase bevonden op het moment van de behandelingen.
   
Verzekering: De prijs wordt bepaald door te behandelende oppervlak van het lichaam. Klik hier voor richtprijzen pijl rechts
   

Meer lezen
pijl rechts artikelen:
pijl rechts behandelingen:
Permanente ontharing (laseren)  
Haartransplantatie  
Mesotherapie tegen haaruitval  
pijl rechts video's:
Permanente ontharing door laser (uitleg)  
Haartransplantatie (uitleg)  
Haartransplantatie ervaring  

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border