New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 7 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: Whitening / tanden bleken
pijl rechts Behandelingen

Whitening / tanden bleken
Categorie: Tanden

Echte whitening wordt professioneel gedaan met hoog geconcentreerde bleekgel die op de tanden wordt aangebracht nadat deze gepolijst zijn. Dit is een behandeling van ruim een uur. Vaak is het verstandig om thuis nog een paar nabehandelingen te doen.

   
Variaties en technieken:

Er zijn twee algemeen gebruikte technieken voor professioneel bleken: bleken in de tandartspraktijk of thuis bleken.

Het bleken in de praktijk is een snelle, gemakkelijke manier om zeer snel resultaten te krijgen. Een beschermend gel wordt toegepast op je tandvlees en lippen. Een bleekgel wordt dan toegepast op de tanden en een laser of LED-lamp wordt gebruikt om de gel te activeren. Je tanden worden gecontroleerd en, wanneer het door je tandarts noodzakelijk wordt gevonden, wordt het proces herhaald. Het proces neemt over het algemeen 1 tot 2 uur in beslag en de resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar.

Voordat je thuis gaat bleken, wordt er eerst door de tandarts naar uw gebit gekeken en worden er bitjes op maat gemaakt. De bitjes worden geprobeerd om ervoor te zorgen dat ze correct passen en de tandarts geeft je, voor een bepaalde tijdsperiode, een oplossing van waterstof- of carbamideperoxide mee naar huis. Om het gewenste resultaat te bereiken kan het enkele weken van nachtelijke behandelingen in beslag nemen. Deze behandeling kan worden gedaan in plaats van het bleken bij een praktijk. Daarnaast kan het ook worden gebruikt om het effect van een laserbehandeling te verbeteren en om ervoor te zorgen dat het resultaat langer te zien is.

   
Plaats van incisie & details: n.v.t
   
Verdoving: Geen
   
Duur: 1 tot 2 uur
   
Na de ingreep: De meest voorkomende bijwerking, die bij beide technieken aan de orde kan komen, is gevoeligheid voor temperatuur. Over het algemeen verdwijnt dit na een aantal dagen gewoon weer.
   
Risico's: Door de warmte kan je tandvlees een beetje geïrriteerd raken. Dit trekt vanzelf weg.
   
Zichtbaarheid van resultaat: Met de juiste zorg, kunnen uw witte tanden voor vele jaren mooi blijven. Koffie, thee, wijn en roken dragen wel bij tot snellere verkleuring.
   
Verzekering: Het bleken van de tanden wordt gezien als een cosmetische ingreep en daarom niet vergoedt door de verzekering. Klik hier voor richtprijzen pijl rechts
   

Meer lezen
pijl rechts artikelen:
pijl rechts behandelingen:
Facings  
Implantaat (gebit)  
Kronen / bruggen  
pijl rechts video's:
Cosmetische tandheelkunde om het gebit mooier te maken  
Tandimplantaten  
Angst voor de tandarts  

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border