New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 6 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: Gentle Waves
pijl rechts Behandelingen

Gentle Waves
Categorie: Gezicht

Natuurlijke huidverjonging door LED photomodulation. De huid is continu bezig met het aanmaken van nieuwe cellen en het vervangen van oude cellen. Om dit te kunnen doen hebben we licht van een bepaalde golflengte nodig. Onze huid absorbeert dit licht en gebruikt dit als een energiebron om de celvernieuwing te stimuleren. Photomodulation is de interactie tussen het licht en de cellen in de huid, zogenaamde fibroblasten, die collageen en elastine produceren. Door het speciale Gentle Waves licht maken de mitochondriën, de energiecentrales van de fibroblasten, meer energie aan, waardoor de huid meer collageen en elastine kan aanmaken. Dit zorgt ervoor dat de huid hernieuwde elasticiteit en stevigheid krijgt. Ook zorgt Gentle Waves ervoor dat de enzymen die het collageen in de huid afbreken, worden onderdrukt.

   
Variaties en technieken: U zit een kleine minuut per keer achter de Gentle Waves lamp. Deze lamp geeft een geel licht. Dit gele licht van Gentle Waves brengt het fotobiochemische proces op gang. De behandeling is pijnloos, snel en zonder bijwerkingen. Voor en optimaal resultaat ondergaat u tien behandelingen kort na elkaar. Na deze periode is één behandeling per maand voldoende om het fotobiochemische proces te onderhouden.
   
Duur: kleine minuut
   
Na de ingreep: Gentle Waves werkt aan de fundering van de huid door middel van een unieke combinatie van herstel en preventie. Gentle Waves maakt de huid weer gezond; het repareert en verstevigt de huid door nieuwe lagen collageen op te bouwen en de afbraak van collageen te onderdrukken. Binnen enkele weken is het resultaat te zien en te voelen, de huid wordt gladder en zachter. De oppervlakkige rimpeltjes in het gezicht worden minder zichtbaar, de teint verbetert en de structuur van de huid verfijnt.
   
Risico's:
   
Zichtbaarheid van resultaat: binnen enkele weken
   
Verzekering: niet verzekerd, is esthetische behandeling Klik hier voor richtprijzen pijl rechts
   

Meer lezen
pijl rechts artikelen:
Klaar voor het strand  
pijl rechts behandelingen:
15 manieren om uw ogen mooier te maken  
Facelift  
Fillers / opvullen (permanent effect)  
pijl rechts video's:
Acne-litteken behandeling  
Trucs voor een natuurlijk uitziende facelift  
Gewoon mooier: neuscorrectie en injectable in het gezicht  

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border