New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 53 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: Mooie borsten

Mooie borsten
Bron: e-Gezondheid

Welke vrouw droomt er niet van om te kunnen pronken met een stevige en strakke boezem? Of de borsten nu groot of klein zijn, een mooie décolleté wordt altijd geassocieerd met vrouwelijkheid en verleiding.

Het valt niet altijd mee om mooie strakke borsten te behouden… Tijdens ons leven als vrouw tasten de vermageringsdiëten, de zwangerschappen, de borstvoeding en alle andere hormonale veranderingen de stevigheid van onze boezem soms danig aan.

Geschikte BH

De eerste en belangrijkste regel om mooie borsten te behouden, ongeacht de leeftijd: draag een geschikte beha. Het model dat u kiest moet perfect zitten (laat u desnoods helpen door een verkoopster, die kan de maat perfect bepalen), het moet ook aangenaam dragen zijn en het mag aan het eind van de dag geen sporen achterlaten ter hoogte van de buste of de schouders.

Tonifiëren met koude

Tweede belangrijke regel: vertroetel uw borsten dagelijks. De tonus van de buste hangt af van de kwaliteit van de huid die de borst ondersteunt, want de borsten zelf hebben geen spieren. Om het weefsel te versterken is er voor de allerdapperste vrouwen de traditionele koude douche van de buste. U kunt met lauw water beginnen en de temperatuur geleidelijk laten zakken. Een andere, niet minder 'harde' oplossing, is één of twee ijsblokjes rond de borst wrijven.

Cosmetica

Er zijn ook aangenamere manieren om het model van de borsten te behouden, zoals cosmetische producten. Doe één keer per week een peeling van de décolleté met een heel zacht peelingproduct, en wrijf uw borsten daarna in met een hydrataterende crème (deze behandeling moet u dagelijks herhalen): een gewone bodymelk of, als u het wat luxueuzer wilt, een speciale crème voor de borsten die verrijkt is met zacht makende en liftende stoffen. Breng een toefje van het product aan op uw handpalm en begin dan in de holte tussen uw borsten te wrijven, horizontaal en met cirkelvormige bewegingen in een achtvorm. Als u een nog beter effect wilt, kunt u het product vooraf in de koelkast leggen. U vangt dan twee vliegen in één klap en profiteert meteen ook van het tonifiërende effect.

Tonifiëren met gymnastiek

Nog een belangrijke tip: elke dag kleine rek- en gymnastiekbewegingen van de borsten. Rek u 's ochtends uit en kruis uw armen achter de nek. Neem de linker pols vast met de rechter hand en trek de linker voorarm naar beneden, terwijl u de schouders mooi recht houdt.

U kunt ook, als zich daar de gelegenheid toe biedt, verschillende keren de letters X O uitspreken en daarbij overdreven articuleren, en eventueel ook de andere klinkers.

Laatste tip: hou u altijd mooi recht. Anders gaat u de ptosis (verslappen) van de borsten nog versterken.


Print dit Printer vriendelijke pagina | Verstuur dit Stuur dit bericht door | Hits: 11358 |
 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border