New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 13 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: 30% meer bezoekers op 3e editie New Beauty beurs
pijl rechts Nieuws pijl rechts

graphic newbeauty

30% meer bezoekers op 3e editie New Beauty beurs

Bron: Redactie New Beauty (17-03-2008)
Foto

De RAI in Amsterdam stond 15 en 16 maart jl. in het teken van anti-aging, huidverzorging, cosmetische chirurgie en mooiere tanden.

Het aantal bezoekers dat op alle schoonheidsnieuwtjes afkwam, was weer boven verwachting. Maar liefst 7.487 geļnteresseerden hebben afgelopen weekend een bezoek gebracht aan de 3e editie van New Beauty.

Dat is een groei van zo’n 30% ten opzichte van vorig jaar. In twee jaar tijd is het aantal bezoekers zelfs met 70% gegroeid.

Eens te meer blijkt dat de Nederlandse vrouw bereid is zich voor een flink bedrag mooier te laten maken en dat zij daar graag voor uit komt. Op de afgelopen New Beauty konden consumenten en vakbezoekers zich op allerlei manieren laten informeren over de laatste trends op het gebied van cosmetische behandelingen.

Naast de vele stands van klinieken, anti-aging centra en beautymerken, waren er tientallen seminars door top plastisch chirurgen, cosmetisch artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten, make-over shows, discussiefora en talloze demonstraties.Vanwege internationaal auteursrecht kan New Beauty niet altijd het hele artikel tonen. In die gevallen bieden wij je een link naar de originele bron van het artikel aan. Zo kun je toch alle informatie lezen en er je voordeel mee doen. Hoewel we ons best doen te zorgen dat iedere doorlink uitkomt bij het artikel kan het voorkomen dat de andere website het artikel heeft verwijderd of de link heeft veranderd. Mocht je dit overkomen, dan excuseren wij ons voor de overlast en vragen wij je dit per email aan ons kenbaar te maken.

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border