New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 11 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: ‘Vroeg oud door de zon’
pijl rechts Nieuws pijl rechts

graphic newbeauty

‘Vroeg oud door de zon’

Bron: Algemeen Dagblad (25-06-2007)
Foto

Onvoldoende beschermd zonnen kan ervoor zorgen dat je er jaren ouder uitziet. Mensen zijn gevoeliger voor zo’n schrikbeeld dan voor de waarschuwing dat ze een groot risico lopen op huidkanker op latere leeftijd.

Dat zegt dermatoloog Der Kinderen van de Maurtiskliniek in Nijmegen. ,,Mensen denken: wie dan leeft, wie dan zorgt. Maar of ze er op hun 60e tien jaar ouder uitzien, maakt meer indruk.’’

Onlangs maakte het Nationaal Huidfonds bekend dat een op de zes Nederlanders huidkanker krijgt op latere leeftijd. Vooral oudere Nederlanders, die onwetend onbeschermd hebben gezond, lopen grote risico’s. KWF kankerbestrijding richt zich in een campagne vooral op ouders met jonge kinderen.

Verstandig de zon in? Klik hier voor dé tips!Vanwege internationaal auteursrecht kan New Beauty niet altijd het hele artikel tonen. In die gevallen bieden wij je een link naar de originele bron van het artikel aan. Zo kun je toch alle informatie lezen en er je voordeel mee doen. Hoewel we ons best doen te zorgen dat iedere doorlink uitkomt bij het artikel kan het voorkomen dat de andere website het artikel heeft verwijderd of de link heeft veranderd. Mocht je dit overkomen, dan excuseren wij ons voor de overlast en vragen wij je dit per email aan ons kenbaar te maken.

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border