New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 9 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: Anti-rimpelproduct valt niet in smaak bij Nederlandse vrouw
pijl rechts Nieuws pijl rechts

graphic newbeauty

Anti-rimpelproduct valt niet in smaak bij Nederlandse vrouw

Bron: Redactie New Beauty (27-05-2007)
Foto

Nederlandse vrouwen lopen niet weg met anti-rimpelproducten. Dat blijkt uit een onderzoek van TNS NIPO onder zeker 1.500 vrouwen.

Het onderzoek maakt deel uit van het jaarlijkse Pantry Check Cosmetica van TNS NIPO, waarvoor 1.500 mannen en 1.500 vrouwen benaderd worden. Maar liefst 79% van de Nederlandse vrouwen loopt voorbij aan deze speciale producten. De meest gegeven reden om geen anti-rimpelproduct te kopen is het feit dat het toch niet werkt. Die reden wordt door zeker de helft van de vrouwen gegeven. 43% van de vrouwen is verder van mening geen speciale crème tegen de rimpels nodig te hebben. Overigens moet wel gesteld worden dat in de laatste groep vooral jongere vrouwen vallen. 88% van de jongere vrouwen is er van overtuigd dat ze geen anti-rimpelcrème nodig hebben, terwijl de eerste groep (het niet-werkende crème-motief) vooral bestaat uit oudere vrouwen (68%).

Hoewel het product dus niet echt in de smaak valt bij de Nederlandse vrouwen, wordt het wel door 13% van de vrouwen gebruikt. Van de gebruiksters is 56% er van overtuigd dat het product daadwerkelijk werkt. De crèmes worden het meest gebruikt door vrouwen in de leeftijd 45 tot 54 jaar.

De meest gebruikte producten zijn die van Nivea (13%), Yves Rocher (12%) en L`Oréal Paris Dermo Expertise (7%).Vanwege internationaal auteursrecht kan New Beauty niet altijd het hele artikel tonen. In die gevallen bieden wij je een link naar de originele bron van het artikel aan. Zo kun je toch alle informatie lezen en er je voordeel mee doen. Hoewel we ons best doen te zorgen dat iedere doorlink uitkomt bij het artikel kan het voorkomen dat de andere website het artikel heeft verwijderd of de link heeft veranderd. Mocht je dit overkomen, dan excuseren wij ons voor de overlast en vragen wij je dit per email aan ons kenbaar te maken.

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border