New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 16 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: Jongeren ontevreden over kleur van hun tanden
pijl rechts Nieuws pijl rechts

graphic newbeauty

Jongeren ontevreden over kleur van hun tanden

Bron: Redactie New Beauty (27-01-800)

Veel jong volwassenen zijn ontevreden over de kleur van hun tanden en zegt zich wel eens te storen aan de adem van mensen uit hun nabije omgeving. Uit het onderzoek gehouden door WIT blijkt verder dat een grote meerderheid van de ondervraagden de voorkeur geeft aan handmatig de tanden te poetsen.

Uit het onderzoek, gehouden onder 1500 jong volwassenen in de leeftijd range van 18 tot en met 35, blijkt dat maar liefst 81% van de jong volwassenen aangeeft graag wittere tanden te willen hebben. Daarnaast vindt 75% van de ondervraagden een frisse adem en een schone mond belangrijk. Het is zelfs zo dat 82% zich wel eens stoort aan de adem van mensen in hun nabije omgeving. Om zelf een frisse adem en een schoon gebit te hebben poetst 13,6% van de jongeren zijn tanden 3 keer per dag. Opmerkelijk is dat slechts 25% van de ondervraagden een elektrische tandenborstel gebruikt om zijn of haar tanden te reinigen.

Ook gaan steeds meer jong volwassenen, al dan niet onder professionele begeleiding, over tot het wit maken van hun tanden. 51,4% heeft wel eens een whitening tandpasta geprobeerd om zijn of haar tanden witter te maken en 23,4% denkt er wel eens over na om zijn of haar tanden in de toekomst te laten bleken. Veiligheid wordt daarin het belangrijkst gevonden.Vanwege internationaal auteursrecht kan New Beauty niet altijd het hele artikel tonen. In die gevallen bieden wij je een link naar de originele bron van het artikel aan. Zo kun je toch alle informatie lezen en er je voordeel mee doen. Hoewel we ons best doen te zorgen dat iedere doorlink uitkomt bij het artikel kan het voorkomen dat de andere website het artikel heeft verwijderd of de link heeft veranderd. Mocht je dit overkomen, dan excuseren wij ons voor de overlast en vragen wij je dit per email aan ons kenbaar te maken.

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border