New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 17 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: Plastische chirurgie definitief uit de taboesfeer, New Beauty 2006 groot succes
pijl rechts Nieuws pijl rechts

graphic newbeauty

Plastische chirurgie definitief uit de taboesfeer

New Beauty 2006 groot succes

Bron: Redactie New Beauty (13-03-2006)

Ook de Nederlander wil zich voor een flink bedrag verbouwen en komt daar graag voor uit. Dit bleek het afgelopen weekend tijdens het eerste grootschalige publieksevenement over cosmetische ingrepen in de RAI: New Beauty 2006. Hier konden consumenten zich op allerlei manieren laten informeren over het hoe en waarom van een cosmetische ingreep. Er waren tientallen presentaties door gerenommeerde cosmetisch artsen en specialisten, make-over shows, discussiefora en talloze demonstraties door huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten.

Het aantal bezoekers van New Beauty 2006 overtrof alle verwachtingen. Terwijl er op zo’n 2.000 gerekend was, bezochten meer dan 4.500 geďnteresseerden in nieuwe borsten, billen, neuzen, tanden, injectables en andere lichaamsverfraaiende behandelingen het evenement. “We wisten al wel dat er veel behoefte is aan informatie over cosmetisch ingrepen, maar dat er zoveel mensen daadwerkelijk de moeite zouden nemen om de reis naar de RAI te maken heeft ook ons verrast”, zegt directeur Vincent van Driel van organisator Evensis Media. “Deze grote opkomst bewijst eens te meer dat de consument zit te springen om objectieve en kwalitatieve informatie en om persoonlijk contact met de artsen en klinieken”.

PRESENTATIES GOED BEZOCHT

Hoewel de meeste bezoekers vrouwen waren, kwamen er maar liefst 20% mannen af op New Beauty 2006. De meeste bezoekers gaven aan geďnteresseerd te zijn in plastische chirurgie, huidbehandelingen en ant-aging. Daarnaast waren veel bezoekers op zoek naar informatie over ooglaseren en cosmetische tandheelkunde. Wat met name opviel, was de grote belangstelling voor de seminars die werden gegeven door plastisch chirurgen, dermatologen, tand- en oogartsen en schoonheidsspecialisten. De hele dag door waren de zalen vol en werden er veel gerichte vragen gesteld en beantwoord. Tijdens de paneldiscussie o.l.v. Catherine Keyl spraken Gerard Joling, Robert Schoemacher, psychologe Nienke Vulink en plastisch chirurg Jeroen Stevens kritisch over de grenzen van de maakbaarheid van schoonheid en de psychologie erachter. De panelleden waren zeer openhartig in hun overwegingen om wel of niet een behandeling te laten doen en deelde die ervaring met de zaal.

Op zondag vertelde Amerika’s bekendste cosmetica criticus Paula Begoun in een podiuminterview met VPRO’s Sunny Bergman over de dilemma’s en illusies van het schoonheidsideaal. Ze waarschuwde voor crčmes uit een potje omdat die te veel met zuurstof in aanraking komen en gaf als enige remedie tegen huidveroudering…. “Being 12 years old!”.

NEW BEAUTY WORDT VERVOLGD

Gezien het succes krijgt het evenement New Beauty volgend jaar zeker een vervolg met een nog uitgebreider inhoudelijk programma en meer deelnemers. In de tussentijd worden geinteresseerde consumenten op de hoogte gehouden van het laatste beautynieuws via de nieuwsbrief van www.newbeauty.nl.Vanwege internationaal auteursrecht kan New Beauty niet altijd het hele artikel tonen. In die gevallen bieden wij je een link naar de originele bron van het artikel aan. Zo kun je toch alle informatie lezen en er je voordeel mee doen. Hoewel we ons best doen te zorgen dat iedere doorlink uitkomt bij het artikel kan het voorkomen dat de andere website het artikel heeft verwijderd of de link heeft veranderd. Mocht je dit overkomen, dan excuseren wij ons voor de overlast en vragen wij je dit per email aan ons kenbaar te maken.

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border