New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 45 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: Cameron Diaz: 'Botox veranderde mijn gezicht'
pijl rechts Nieuws pijl rechts

graphic newbeauty

Cameron Diaz: 'Botox veranderde mijn gezicht'

Bron: The Daily Mail (08-01-2014)
Foto

Cameron Diaz, die inmiddels de 40 is gepasseerd, heeft toegegeven dat ze ooit botox heeft gebruikt. Ze verklaart ook dat ze er inmiddels ook mee is gestopt. Dit omdat ze vond dat haar gezicht er vreemd uit ging zien. 


De bekentenis komt er niet zomaar. Diaz heeft namelijk een boek geschreven: ‘The Body Book’. Daarin heeft ze het onder meer over haar schaamhaar, het feit dat ze ouder worden accepteert en dus ook over behandelingen met botox. 

‘Ik heb al botox geprobeerd. Maar na de injecties zag mijn gezicht er helemaal anders uit waarna ik besloot om nooit meer botox te gebruiken’, zei ze in een interview met Entertainment Tonight. ‘Ik zie mezelf liever verouderen dan dat ik met een ander gezicht rondloop.’ Diaz zei verder dat ze genoegen neemt met de lachrimpels die ze heeft. ‘Ik lach al heel mijn leven. Zo ben ik gelukkig.’

Lees hele artikel pijl rechtsVanwege internationaal auteursrecht kan New Beauty niet altijd het hele artikel tonen. In die gevallen bieden wij je een link naar de originele bron van het artikel aan. Zo kun je toch alle informatie lezen en er je voordeel mee doen. Hoewel we ons best doen te zorgen dat iedere doorlink uitkomt bij het artikel kan het voorkomen dat de andere website het artikel heeft verwijderd of de link heeft veranderd. Mocht je dit overkomen, dan excuseren wij ons voor de overlast en vragen wij je dit per email aan ons kenbaar te maken.

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border