New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 18 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: VisionClinics wordt onderdeel van Bergman Clinics
pijl rechts Nieuws pijl rechts

graphic newbeauty

VisionClinics wordt onderdeel van Bergman Clinics

Bron: Redactie New Beauty (19-12-2011)

Met ingang van 1 januari 2012 worden de zes vestigingen van VisionClinics onderdeel van Bergman Clinics. Alle vestigingen die momenteel nog uitsluitend ooglaserbehandelingen verrichten zullen worden voortgezet en waar mogelijk uitgebreid. In praktijk zal er voor de cliŽnten weinig veranderen en zal het hoge kwaliteitsniveau waar VisionClinics bekend om is, worden voortgezet. De oogartsen die nu voor VisionClinics werken blijven in dienst van de klinieken.

Daarnaast wordt binnenkort gestart onder de naam Bergman Clinics | Kliniek voor Oogzorg met het volledige pakket van oogheelkundige behandelingen. Het eerste grote aandachtsgebied is de behandeling van staar. Deze behandelingen zullen met behulp van de nieuwste technieken worden uitgevoerd. CliŽnten kunnen niet alleen van hun staar afgeholpen worden, maar er ook voor kiezen om direct scherp te kunnen zien en lezen zonder bril of lenzen. Een belangrijk deel van deze verrichtingen zal door verzekeraars vergoed worden. De VisionClinics directie oogarts Michiel Luger en Jaco Donselaar zullen ook de directie vormen van Bergman Clinics | Kliniek voor Oogzorg.

Deze ontwikkeling past volledig in het beleid, dat Bergman de laatste jaren heeft ontwikkeld. Bart Malenstein, CEO van Bergman Clinics zegt hierover: ďIn een tijd dat zorg steeds belangrijker wordt en de wensen van de zorgconsument stijgen, is het van belang dat ondanks grote druk op de kosten veel beter wordt gepresteerd. Door onze strategie van specialisatie hebben we inmiddels bewezen op een aantal terreinen van zorg dit echt waar te kunnen maken. Oogheelkunde wordt het volgende terrein waar we de hoogste kwaliteit gaan leveren tegen duidelijk lagere kosten. Met volle aandacht voor het comfort van de cliŽnt, die bij ons ten alle tijde centraal staatĒ.

Jaco Donselaar, huidig directeur van VisionClinics, is blij met de overname. Hij zegt: ďMet deze samenwerking ontstaat een win-win situatie voor beide bedrijven en daardoor voor de oogheelkundige cliŽnt. De visie van Bergman Clinics over de zorg in Nederland sluit naadloos aan bij het denken van VisionClinics. Door de bundeling van krachten kunnen we veel sneller een sterke positie in de markt van verzekerde oogzorg opbouwen. Daarin zullen wij hetzelfde kwaliteitsniveau hanteren dat door ons reeds jaren in de refractiechirurgie wordt geboden. Onder de vlag van Bergman Clinics zullen wij in staat zijn onze leidende positie op het terrein van ooglaserbehandelingen nog verder uit te bouwen.

Lees hele artikel pijl rechtsVanwege internationaal auteursrecht kan New Beauty niet altijd het hele artikel tonen. In die gevallen bieden wij je een link naar de originele bron van het artikel aan. Zo kun je toch alle informatie lezen en er je voordeel mee doen. Hoewel we ons best doen te zorgen dat iedere doorlink uitkomt bij het artikel kan het voorkomen dat de andere website het artikel heeft verwijderd of de link heeft veranderd. Mocht je dit overkomen, dan excuseren wij ons voor de overlast en vragen wij je dit per email aan ons kenbaar te maken.

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border