New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 205 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: Kwaliteitskeurmerk ZKN voor Medisch Centrum Waalre én Centrum
pijl rechts Nieuws pijl rechts

graphic newbeauty

Kwaliteitskeurmerk ZKN voor Medisch Centrum Waalre én Centrum

Bron: Redactie New Beauty (05-12-2011)

Medisch Centrum Waalre en Centrum Mondzorg Waalre hebben allebei het ZKN kwaliteitskeurmerk behaald. Centrum Mondzorg Waalre is hiermee het eerste tandheelkundige centrum in Nederland dat dit keurmerk in ontvangst heeft mogen nemen.

ZKN keurmerk

Het ZKN keurmerk (Zelfstandige Klinieken Nederland) garandeert dat Medisch Centrum Waalre en Centrum Mondzorg Waalre voldoen aan de strenge eisen die ook in de reguliere ziekenhuizen worden gehanteerd. Onderdelen als infectiebeleid, kennis- en kwaliteitsniveau van het medisch personeel, nazorg, wachttijden en veiligheid van de apparatuur zijn enkele van de vele punten die jaarlijks worden gecontroleerd.
“Het garanderen van korte wachttijden, behandelingen op maat, een persoonlijke benadering en kwalitatieve zorg zijn doelen die voor beide centra opgaan. Deze doelen behaal je niet met een goed uitgerust en prachtig pand alleen. Het is uiteindelijk aan het voltallige team om ervoor te zorgen dat de patiënt zich te gast voelt en dat deze tevreden naar huis gaat”. Henk Eijsbouts, implantoloog en eigenaar QUOLE.

Beide klinieken bevinden zich in hetzelfde “QUOLE” gebouw, gelegen op Bedrijvenpark Het Broek waar op 2 december de kwaliteitskeurmerken in ontvangst zijn genomen door Henk Eijsbouts (Directeur QUOLE) en Yvette Bloemen (Manager Medische Zorg).
Om ervoor te zorgen dat top organisatie en kwaliteit gehandhaafd blijven krijgen de klinieken jaarlijks een hertoetsing waarbij alle processen opnieuw worden beoordeeld. Zo behoudt het keurmerk haar waarde als kwaliteitskeurmerk voor behandelaar, patiënt, huisarts en zorgverzekeraar.Vanwege internationaal auteursrecht kan New Beauty niet altijd het hele artikel tonen. In die gevallen bieden wij je een link naar de originele bron van het artikel aan. Zo kun je toch alle informatie lezen en er je voordeel mee doen. Hoewel we ons best doen te zorgen dat iedere doorlink uitkomt bij het artikel kan het voorkomen dat de andere website het artikel heeft verwijderd of de link heeft veranderd. Mocht je dit overkomen, dan excuseren wij ons voor de overlast en vragen wij je dit per email aan ons kenbaar te maken.

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border