New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 82 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: Belgische botoxprijzen nu ook in Nederland
pijl rechts Nieuws pijl rechts

graphic newbeauty

Belgische botoxprijzen nu ook in Nederland

Bron: Redactie New Beauty (17-02-2011)

In Nederland liggen de prijzen voor injectables†vaak beduidend hoger dan die in BelgiŽ. Acura Cosmetisch Centrum heeft besloten de prijzen voor alle rimpelvullers (Restylane, Juvederm en Radiesse) en Botox permanent te verlagen. In vergelijking met de huidige Nederlandse prijzen is dat een aanzienlijk verschil.

Acura CC vindt dat rimpelbehandelingen voor iedereen toegankelijk moeten zijn en niet Ė zoals met de huidige prijzen het geval is Ė alleen voor the happy few. De kliniek heeft zich al jaren gespecialiseerd in injectables en kan, omdat zij zoveel behandelingen uitvoeren, hele scherpe inkoopprijzen bedingen. Deze korting wordt uiteraard rechtstreeks aan alle cliŽnten doorberekend. Uiteraard gaat dit nooit ten koste van de kwaliteit en klanttevredenheid.Vanwege internationaal auteursrecht kan New Beauty niet altijd het hele artikel tonen. In die gevallen bieden wij je een link naar de originele bron van het artikel aan. Zo kun je toch alle informatie lezen en er je voordeel mee doen. Hoewel we ons best doen te zorgen dat iedere doorlink uitkomt bij het artikel kan het voorkomen dat de andere website het artikel heeft verwijderd of de link heeft veranderd. Mocht je dit overkomen, dan excuseren wij ons voor de overlast en vragen wij je dit per email aan ons kenbaar te maken.

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border