New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 9 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: Zon niet de hoofdschuldige bij huidkanker
pijl rechts Nieuws pijl rechts

graphic newbeauty

Zon niet de hoofdschuldige bij huidkanker

Bron: BelgiŽ (22-07-2009)
Foto

Goed nieuws voor zonnekloppers. De zon is niet de belangrijkste oorzaak van huidkanker, zoals we de jongste jaren altijd te horen kregen.

Volgens nieuw onderzoek dat de Sunday Times samenvat is het aantal moedervlekken op de huid bepalend voor wie al dan niet te kampen krijgt met een melanoom.

Zodra de winter voorbij is, klinken van alle kanten de waarschuwingen over de gevaren van teveel zon. Niet alleen omdat je ervan kan verbranden, maar vooral omdat die zonnestralen uv bevatten waar je huidkanker van krijgt. Die noodkreten zijn ten onrechte, volgens een nieuw onderzoek waarvan de resultaten werden gepubliceerd in het tijdschrift Nature Genetics.

Lees hele artikel pijl rechtsVanwege internationaal auteursrecht kan New Beauty niet altijd het hele artikel tonen. In die gevallen bieden wij je een link naar de originele bron van het artikel aan. Zo kun je toch alle informatie lezen en er je voordeel mee doen. Hoewel we ons best doen te zorgen dat iedere doorlink uitkomt bij het artikel kan het voorkomen dat de andere website het artikel heeft verwijderd of de link heeft veranderd. Mocht je dit overkomen, dan excuseren wij ons voor de overlast en vragen wij je dit per email aan ons kenbaar te maken.

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border