New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 35 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: Transhair eerste haartransplantatie-kliniek met ZKN-keurmerk
pijl rechts Nieuws pijl rechts

graphic newbeauty

Transhair eerste haartransplantatie-kliniek met ZKN-keurmerk

Bron: Redactie New Beauty (05-01-2009)
Foto

Transhair & ATS-kliniek hebben het kwaliteitskeurmerk van Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) behaald.

Dit keurmerk wordt vanuit ZKN uitgereikt aan klinieken die met succes aan een groot aantal eisen getoetst zijn. Deze eisen hebben betrekking op de kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel, de veiligheid van de apparatuur, infectiepreventie, klanttevredenheid en de afhandeling van wachttijden. …ťn van de eisen is dat de kliniek dient uitgerust te zijn volgens de richtlijnen van de Wet Ziekenhuisvoorziening, op deze wijze worden de kwaliteit en veiligheid van het ziekenhuis met de service en snelheid van een privťkliniek gecombineerd.

Voor zowel de cliŽnt als de medisch specialist geeft het keurmerk inzicht of aan de vastgestelde eisen is voldaan. Die eisen zijn onder andere in samenspraak met de Inspectie voor de Gezondheidszorg opgesteld. Het onafhankelijke instituut KIWA-certificatie en Keuringen borgt het certificeringproces. Eenmaal per jaar vindt op basis van de normen van de ZKN een hertoetsing plaats. Op deze wijze kan de ZKN garanderen dat de kwaliteit op een gelijk hoog niveau blijft.

Alle toetsingseisen zijn ook na te lezen op de website van de ZKN www.zkn.nl. Dit keurmerk vormt voor de cliŽnten een garantie dat er volgens strikte normen en werkwijzen gewerkt wordt en dat kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Een bevestiging hiervan blijkt ook uit de hoge scores van het klantentevredenheidsonderzoek 2008 (gemiddeld rapportcijfer 8,8).

Transhair eerste haartransplantatie-kliniek met ZKN-keurmerk

Voor Transhair is het behalen van het keurmerk helemaal bijzonder omdat zij als eerste en dus de enige kliniek voor haartransplantatie het keurmerk heeft behaald. Zeker voor een specialistische behandeling als een haartransplantatie geeft dit de cliŽnten een extra zeker gevoel.

Uitreiking

Het ZKN-kwaliteitskeurmerk zal op dinsdag 13 januari 2009 door de voorzitter van Zelfstandige Klinieken Nederland, Thijs Udo, in de kliniek te Vlijmen worden uitgereikt. Tijdens deze uitreiking zullen naast de directie van Transhair ATS-kliniek ook functionarissen van het certificeringinstituut KIWA aanwezig zijn.

Links: www.transhair.nl - www.atskliniek.nl Ė www.zkn.nlVanwege internationaal auteursrecht kan New Beauty niet altijd het hele artikel tonen. In die gevallen bieden wij je een link naar de originele bron van het artikel aan. Zo kun je toch alle informatie lezen en er je voordeel mee doen. Hoewel we ons best doen te zorgen dat iedere doorlink uitkomt bij het artikel kan het voorkomen dat de andere website het artikel heeft verwijderd of de link heeft veranderd. Mocht je dit overkomen, dan excuseren wij ons voor de overlast en vragen wij je dit per email aan ons kenbaar te maken.

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border