New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 9 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: Nieuw: Tottoo Erase verwijdert tattoeges pijnloos en zonde laser
pijl rechts Nieuws pijl rechts

graphic newbeauty

Nieuw: Tottoo Erase verwijdert tattoeges pijnloos en zonde laser

Bron: Redactie New Beauty (03-10-2008)
Foto

In Nederland heeft een nieuw revolutionair product zijn intrede gedaan: ‘Tattoo Erase’.Tattoo Erase verwijdert tatoeages door deze te injecteren met een lichaamseigen stof genaamd ‘Kataderm’.

Tatoeages en permanente make up verdwijnen pijnloos zónder dat er ook maar een laser aan te pas komt. Met een naald worden puntjes met de natuurlijke vloeistof onder de huid aangebracht waardoor deze het lichaam stimuleert om de pigment in de tatoeage af te stoten. De huid vertoont als teken van genezing kleine korstjes, die er na enige tijd afvallen. Daarna is ook de inkt verdwenen. De behandelkosten zijn vanaf 195 euro per keer.

Voordelen Tattoo Erase

Na één behandeling met ‘Tattoo Erase’ ziet men direct resultaat: vaak is de tattoo al met 4 of 5 behandelingen volledig verwijderd. Bij heel grote tatoeages heeft Tattoo Erase 8 tot 10 behandelingen nodig. De laser vervaagt de tatoe daarentegen langzaam: gemiddeld zijn er 12 tot 24 behandelingen nodig waardoor het gemiddeld 2 jaar duurt voordat men resultaat ziet. Ook ervaart men de behandeling als pijnlijk. Bij Tattoo Erase duurt het gemiddeld een jaar voordat de tattoo volledig verwijderd is en de huid is hersteld. De behandelingen worden doorgaans niet als pijnlijk ervaren; ze zijn te vergelijken met het plaatsen van een tatoe.

Mevrouw D. Pragt, directeur Tattoo Erase: ” Het verwijderen van tatoeages via een laserapparaat is vaak een dure en pijnlijke methode waarbij het resultaat soms niet optimaal is. De laser verwijdert namelijk niet alle kleuren en vaak krijgt de cliënt achteraf te maken met littekens en pigmentproblemen. Tattoo Erase is hierop ons verantwoorde antwoord: het verdrijft de stoffen direct uit het behandelde gebied, zónder het ontgiftingsysteem van het menselijk lichaam te belasten. Tatoeages met allerlei kleuren kunnen behandeld worden en er zullen weinig tot géén littekens achterblijven. Uiteraard is de nazorg van essentieel belang”.

Over Tattoo Erase

Tattoo Erase gebruikt natuurlijke stoffen en brengt die aan op de tatoeage. Deze natuurlijke stoffen helpen het lichaam om de kleurpigmenten te herkennen als ‘foute stoffen’, waardoor het lichaam deze pigmenten zal afstoten. Het apparaat om de tatoeage te verwijderen is ontwikkeld in Duitsland en bedient zich van Zwitserse precisie-technologie; het bestaat uit een boortje, vloeistof reservoir, naaldhouder en een controle unit. Tattoo Erase heeft klinieken in Duitsland, Zwitserland, Engeland en Nederland. Voor meer info inzake Tattoo Erase:

Mevr. D. Pragt, Tel: 06 48 43 23 92 of www.tattooerase.nl

Tattoo Erase-klinieken in Nederland:

Perfect Age Kliniek te Amstelveen: 020-3160516

Tattoo Erase Kliniek te Veldhoven: 049- 7844035Vanwege internationaal auteursrecht kan New Beauty niet altijd het hele artikel tonen. In die gevallen bieden wij je een link naar de originele bron van het artikel aan. Zo kun je toch alle informatie lezen en er je voordeel mee doen. Hoewel we ons best doen te zorgen dat iedere doorlink uitkomt bij het artikel kan het voorkomen dat de andere website het artikel heeft verwijderd of de link heeft veranderd. Mocht je dit overkomen, dan excuseren wij ons voor de overlast en vragen wij je dit per email aan ons kenbaar te maken.

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border