New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 45 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: Jonge vrouwen vallen op rijke, creatieve mannen zonder lichaamshaar
pijl rechts Nieuws pijl rechts

graphic newbeauty

Jonge vrouwen vallen op rijke, creatieve mannen zonder lichaamshaar

Bron: Redactie New Beauty (12-09-2008)
Foto

Hoe ziet de ideale man eruit en wat doet hij†volgens vrouwen? Deze vraag stond centraal in de VPRO-programma:†"Mannen volgens vrouwen".

Wegscheren

Eťn van de opmerkelijkste bevindingen van de makers is dat jonge vrouwen vallen op mannen die alles wegscheren behalve het haar op hun hoofd.

Tv-maakster Wentink zegt hierover: "Vooral jonge vrouwen hebben het echt als eis dat de man absoluut geen haar mag hebben en dan heb ik het niet over hoofdhaar. Ze vinden het veel properder als hij zijn genitaliŽn scheert. Terwijl je toch eerder zou denken dat dat haar daar staat net om de boel properder te houden."

Macht en kreativiteit erotiseert

Een andere conclusie is dat vrouwen voor geld en macht vallen, maar dat is niet nieuw. "Mannen met status en macht hebben een sterker gen en dat is goed voor het nageslacht, zegt Wentink, maar er zit wel een leuke passage in het programma waarin uitgelegd wordt waarom vrouwen bijvoorbeeld ook voor een kunstenaar vallen."

Wentink vervolgt: "Een wetenschapper vergelijkt in de uitzending een kunstenaar met een pauw. De pauwenstaart is niet levensnoodzakelijk en een heel onhandig ding, maar het is wel een lokmiddel om de vrouwtjes te laten zien hoe sterk hun genenpakket is.

Het kunstenaarschap werkt kennelijk ook als het tentoonspreiden van je genenpakket. En dat triggert dezelfde hersendelen als een grote penis, een brede kaaklijn en testosteron, blijkt uit onderzoek."Vanwege internationaal auteursrecht kan New Beauty niet altijd het hele artikel tonen. In die gevallen bieden wij je een link naar de originele bron van het artikel aan. Zo kun je toch alle informatie lezen en er je voordeel mee doen. Hoewel we ons best doen te zorgen dat iedere doorlink uitkomt bij het artikel kan het voorkomen dat de andere website het artikel heeft verwijderd of de link heeft veranderd. Mocht je dit overkomen, dan excuseren wij ons voor de overlast en vragen wij je dit per email aan ons kenbaar te maken.

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border