New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 9 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: Zo slecht zijn zonnenbanken voor je huid...
pijl rechts Nieuws pijl rechts

graphic newbeauty

Zo slecht zijn zonnenbanken voor je huid...

Bron: Redactie New Beauty (27-01-9600)
Foto

Hoewel de gevaren voor huidkanker bij overmatig in de zon liggen langzamerhand wel bekend is, zijn er toch nog steeds genoeg vrouwen die hardnekkig volhouden met onder de zonnenbank liggen en verslaafd lijken aan een bruine tint op de huid.

In Engeland is nu een waarschuwingscampagne gericht op jonge vrouwen gelanceerd, die vrouwen confronteert met de nadelige effecten van zonnen onder de zonnebank op huidveroudering. Hiervoor is popster Sandy Thom ingeschakeld en is haar foto kunstmatig 30 jaar ouder gemaakt.

Op de 1ste foto (zie boven) is Sandy Thom zoals ze er nu uitziet, leeftijd 27 jaar. De 2e foto laat zien hoe ze er uitziet als ze 57 is en de 3e foto laat een Sandy van 57 jaar zien na intensief gebruik van de zonnebank. Op de 3e foto is duidelijk te zien dat Sandy veel gerimpelder is, dat ze een lelijk gevlekte, rode huid heeft en uitgezakte oogleden.  

Het onderzoek is gedaan door Cancer Research UK en wil het grote publiek waarschuwen voor de nadelige gevolgen van overmatig zonnebank gebruik.

Lees hier meer over veilig gebruik van zonnebanken  Vanwege internationaal auteursrecht kan New Beauty niet altijd het hele artikel tonen. In die gevallen bieden wij je een link naar de originele bron van het artikel aan. Zo kun je toch alle informatie lezen en er je voordeel mee doen. Hoewel we ons best doen te zorgen dat iedere doorlink uitkomt bij het artikel kan het voorkomen dat de andere website het artikel heeft verwijderd of de link heeft veranderd. Mocht je dit overkomen, dan excuseren wij ons voor de overlast en vragen wij je dit per email aan ons kenbaar te maken.

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border