New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 9 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: Landelijke open dag Huidtherapie
pijl rechts Nieuws pijl rechts

graphic newbeauty

Landelijke open dag Huidtherapie

Bron: Redactie New Beauty (24-07-2008)
Foto

De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) organiseert op zaterdag 25 oktober a.s. een Landelijke Open Dag Huidtherapie.

Doel van deze dag is het vakgebied van de huidtherapeut bekender te maken bij geÔnteresseerden en potentiŽle patiŽnten. Leden van de NVH zullen hun praktijk open stellen voor gratis advies en behandeling van huidaandoeningen.

De Landelijke Open Dag Huidtherapie wordt voor het eerst georganiseerd, mede in het kader van het 30-jarig bestaan van de NVH als beroepsvereniging. Er is gekozen voor de maand oktober omdat dit tevens de landelijke borstkankermaand is.

Kijk op de website van de NVHVanwege internationaal auteursrecht kan New Beauty niet altijd het hele artikel tonen. In die gevallen bieden wij je een link naar de originele bron van het artikel aan. Zo kun je toch alle informatie lezen en er je voordeel mee doen. Hoewel we ons best doen te zorgen dat iedere doorlink uitkomt bij het artikel kan het voorkomen dat de andere website het artikel heeft verwijderd of de link heeft veranderd. Mocht je dit overkomen, dan excuseren wij ons voor de overlast en vragen wij je dit per email aan ons kenbaar te maken.

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border