New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 12 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: LaserSkinClinics nu ook in Zwolle
pijl rechts Nieuws pijl rechts

graphic newbeauty

LaserSkinClinics nu ook in Zwolle

Bron: Redactie New Beauty (16-06-2008)

Sinds mei is in Zwolle een nieuwe vestiging van LaserSkinClinics geopend. Uniek gelegen in het centrum van Zwolle is deze†nieuw gevestigde medische - paramedische kliniek voor innovatieve huidverbetering en huidtherapie een aanwinst voor de regio. Laser Skin Clinics in Zwolle is eigendom van de ervaren huidtherapeuten Michelle Janssen en Anouk Bliekendaal waar patienten en clienten terecht kunnen voor huidverbetering en het behandelen van huidaandoeningen.

Binnen Laser Skin Clinics werken uitsluitend ervaren paramedisch geschoolde huidtherapeuten- en artsen. Het beroep huidtherapeut is een beschermde beroepstitel volgens de Wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Indien op verwijzing van arts of specialist worden behandelingen afhankelijk van uw polis door de zorgverzekeraar vergoed.

Laser Skin Clinics is gespecialiseerd in geavanceerde laser- combinatie behandelingen. Meerdere facetten van de huid worden in ťťn keer aangepakt en dat geeft langdurige resultaten. Wij zijn 6 dagen per week geopend voor o.a het behandelen van: acne, littekens, huidveroudering, overbeharing, wijnvlekken, couperose, pigmentaties, injectables, combinatie huidverjonging. Ervaring en inzicht is net zo belangrijk als goede apparatuur.

Laser Skin Clinics wil bewust een lage drempel creeŽren, toegankelijk en heel klantvriendelijk zijn. Wij bewijzen dat o.a. door gratis consulten, behandelingen door ervaren professionals en reŽle prijzen.Vanwege internationaal auteursrecht kan New Beauty niet altijd het hele artikel tonen. In die gevallen bieden wij je een link naar de originele bron van het artikel aan. Zo kun je toch alle informatie lezen en er je voordeel mee doen. Hoewel we ons best doen te zorgen dat iedere doorlink uitkomt bij het artikel kan het voorkomen dat de andere website het artikel heeft verwijderd of de link heeft veranderd. Mocht je dit overkomen, dan excuseren wij ons voor de overlast en vragen wij je dit per email aan ons kenbaar te maken.

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border