New Beauty
 
    Home 
    Algemene info 
    Behandelingen 
    Klinieken 
    Artsen/specialisten 
    Salons 
    Nieuws 
    Videos 
    Tips & Tools 
    Boeken 
    Agenda 
    Links 
    FAQ 
 
Zoeken
 
Aanmelden
 

Bent u nog niet geregistreerd? U kunt zich inschrijven.
Als een geregistreerde gebruiker heeft u diverse voordelen en kunt u opmerkingen plaatsen onder eigen naam.
 
Online
We hebben 42 gasten en 0 leden online.

U bent een anonieme bezoeker. U kunt zich gratis registreren door hier te klikken
 
     
  New Beauty :: Steeds vaker borstverkleining jongens
pijl rechts Nieuws pijl rechts

graphic newbeauty

Steeds vaker borstverkleining jongens

Bron: De Telegraaf (20-05-2008)
Foto

Kinderen worden zo vroeg dik dat steeds meer jongens al voor hun puberteit van hun borsten afgeholpen moeten worden. Plastisch chirurgen krijgen behalve steeds meer volwassen mannen, ook een groeiende groep jongetjes met vrouwelijke vormen op het spreekuur.

Christian Duncan van een ziekenhuis in Liverpool zegt tegen de Daily Mail dat hij afgelopen jaar 20 borstverkleiningen heeft uitgevoerd op jongens.

Dikke bankzittertjes

Naast de ingreep probeert hij de jongeren te stimuleren anders te gaan leven. Zijn klanten zijn nu dikke bankzittertjes die tv kijken, niet sporten en vet eten. Veel dikkerds kunnen ook zonder chirurgie, als ze maar hun leefstijl aanpassen. De plastisch chirurg heeft daar vaak een hard hoofd in.

Een aantal heeft door het overgewicht echt een aandoening gekregen waardoor borsten enorm gaan groeien. 'Dat worden borsten waar heel wat vrouwen trots op zouden zijn'. Oorzaak is een zeer eenzijdig dieet met teveel vet.

De chirurg ziet de aantallen patiŽnten sterk groeien. De jongens komen pas als ze gepest worden op school.

Lees ook het artikel in De DagVanwege internationaal auteursrecht kan New Beauty niet altijd het hele artikel tonen. In die gevallen bieden wij je een link naar de originele bron van het artikel aan. Zo kun je toch alle informatie lezen en er je voordeel mee doen. Hoewel we ons best doen te zorgen dat iedere doorlink uitkomt bij het artikel kan het voorkomen dat de andere website het artikel heeft verwijderd of de link heeft veranderd. Mocht je dit overkomen, dan excuseren wij ons voor de overlast en vragen wij je dit per email aan ons kenbaar te maken.

 
     
     
  Informatie over plastische chirurgie en cosmetische behandelingen, klinieken- en specialistengids, nieuws, schoonheidssalons, video's en veel meer!
© 2004-2021 New Beauty :: Evensis Media BV, alle rechten voorbehouden
 
     
border