New Beauty :: Afdruk specialist Stevens (plastisch chirurg)

Afdruk van New Beauty © copyright 2024 :: www.newbeauty.nl :: www.newbeauty.be

SPECIALIST

De heer dr. H.P.J.D. (Jeroen) Stevens
Beroep: plastisch chirurg

Website : http://www.drstevens.nl

Aandachtsgebieden:

Werkzaam bij:
  • Medisch Centrum Scheveningen (privékliniek)
  • Aqua Mare (privékliniek)
  • Vlietland Ziekenhuis (ziekenhuis)
 
Opleiding:
Tijdens zijn opleiding tot arts aan de Erasmus Universiteit en het Academisch Ziekenhuis Dijkzigt in Rotterdam is Jeroen Stevens gepromoveerd op 22 mei 1991.
In het laatstgenoemde ziekenhuis werd ook de opleiding tot plastisch chirurg afgerond.
Gepromoveerd: ja
 
Werkervaring:

Aansluitend heeft dr. Stevens gewerkt als staflid bij de afdeling Plastische & Reconstructieve Chirurgie van het Academisch Ziekenhuis in Rotterdam en het Sint Franciscus Gasthuis te Rotterdam.

Tijdens meerdere stages en bezoeken in het buitenland bij zeer gerenommeerde klinieken en enkele van de bekendste plastisch chirurgen ter wereld in onder andere USA, Frankrijk, Engeland en Mexico werd een uitgebreide ervaring opgedaan in de reconstructieve en vooral ook esthetische plastische chirurgie. Sedert 2000 heeft hij zich volledig toegewijd aan de cosmetische plastische chirurgie, omdat naar zijn mening 'je dat er niet gewoon even bij kan doen als je echt aan de basis van nieuwe ontwikkelingen wil staan'.

Momenteel werkt hij bij privékliniek Medisch Centrum Scheveningen en vanuit zijn eigen kliniek AquaMare (Rotterdam).

Lid van

* NVPC - Nederlandse Vereniging voor Plastische chirurgie (jarenlang in de BeroepsBelangenCommissie gezeten)
* NVEPC - Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (sedert 2004 bestuurslid)
* ISAPS - Internationale Vereniging van Aestetisch Plastisch Chirurgen wereldwijd
* DAFPRS - Dutch Association for Facial Plastic and Reconstructive Surgery (bestuurslid - ontvangt collega-chirurgen uit de gehele wereld die bij oa hem stage komen lopen)

 
Lid van:
Beschrijving:

Tot nu toe verschenen 32 wetenschappelijke publicaties van zijn hand. Hij heeft meer dan 70 wetenschappelijke voordrachten gehouden over uiteenlopende onderwerpen en is regelmatig gastheer-operateur op congressen en genodigd spreker over (mede door hem geďntroduceerde) nieuwe ontwikkelingen in de cosmetische plastische chirurgie. Hij is gespecialiseerd in esthetische en cosmetische chirurgie van aangezicht, borsten en buik. Is mede-gastheer in een internationaal fellowship (DAFPRS).