New Beauty :: Afdruk specialist Fresow (plastisch chirurg)

Afdruk van New Beauty copyright 2021 :: www.newbeauty.nl :: www.newbeauty.be

SPECIALIST

De heer drs. R.N.G.M. (Roel) Fresow
Beroep: plastisch chirurg

Website : http://www.fresow.nl

Aandachtsgebieden:

Werkzaam bij:
  • Elkerliek Ziekenhuis (ziekenhuis)
  • TweeSteden ziekenhuis (ziekenhuis)
 
Opleiding:
  • 1995: Afgestudeerd arts Rijksuniversiteit Limburg
  • 1998: Opleiding algemene chirurgie in het Academisch Ziekenhuis te Maastricht
  • 2001: Opleiding plastische chirurgie in het Academisch Ziekenhuis te Maastricht
 
Werkervaring:
  • Na afronding van zijn opleiding tot 01-01-2005 als staflid plastische chirurgie verbonden geweest aan het Academisch Ziekenhuis Maastricht.
  • Vanaf 2004 parttime als plastisch chirurg werkzaam geweest in het Jeroen Bosch Ziekenhuis te Den Bosch. Daarnaast in 2004 een eigen kliniek voor Plastische Chirurgie gestart in Eindhoven.
  • Sedert april 2005 als zelfstandig plastisch chirurg werkzaam in het Elkerliek Ziekenhuis te Helmond.
 
Lid van:
Beschrijving:

Naast zijn opleiding tot plastisch chirurg heeft Fresow zich in Maastricht altijd pro-actief opgesteld. Zo was hij jarenlang lid van de Ondernemingsraad azM, en heeft hij zitting gehad in het Stafconvent Bestuur azM. Daarnaast was hij de laatste jaren van zijn opleiding voorzitter van de arts-assistentenvereniging Maastricht, welke met bijna 300 leden tot een van de grotere arts-assistentenverenigingen van Nederland behoort, en was hij lid van de opleidingscommissie azM.

In het Elkerliek Ziekenhuis te Helmond ligt de nadruk van zijn werkzaamheden op de handchirurgie, de reconstructieve aangezichtschirurgie en zowel de reconstructieve als de cosmetische borstchirurgie. Daarnaast wordt de plastische chirurgie in volle omvang uitgevoerd. U kunt dus voor alle uiteenlopende operaties, zoals buikwandcorrecties, liposculpture etc. terecht voor meer informatie en/of behandeling.

Fresow is in Helmond als opleider verantwoordelijk voor de begeleiding van een van de eerste Physician Assistants Plastische Chirurgie in Nederland.

Een behandeling door Fresow kenmerkt zich door een individueel gerichte benadering, waarbij persoonlijke aandacht en een uitvoerige voorlichting als vanzelfsprekend wordt gezien. Daarbij worden niet alleen de voordelen, maar ook de nadelen van elke ingreep met u besproken. Alleen op die wijze kunt u zelf een bewuste keuze maken!