New Beauty :: Afdruk Privékliniek Bergland Kliniek Tilburg

Afdruk van New Beauty © copyright 2022 :: www.newbeauty.nl :: www.newbeauty.be

KLINIEK

Bergland Kliniek Tilburg

Bezoekadres : Berglandweg 32
5022 JB TILBURG
Land : Nederland
Telefoon : 013-5393750
Fax : 013-5441086

Omschrijving:

De Bergland Kliniek Tilburg, een zelfstandig behandelcentrum dat is opgericht door het St. Elisabeth Ziekenhuis, opende op 9 september 2004 haar deuren. Sindsdien kunnen klanten hier terecht voor een breed scala aan producten. Dit geldt voor zowel verzekerde als niet-verzekerde zorg. Nu, ruim twee jaar later is de Bergland Kliniek uitgegroeid tot een kwalitatief hoogwaardige kliniek. Op dit moment bestaat de Bergland Kliniek uit twee locaties.

In onze ene locatie (op slechts 200 meter afstand van het St. Elisabeth Ziekenhuis) zijn verschillende producten op het gebied van Health & Beauty ondergebracht. Er wordt een compleet pakket van cosmetische chirurgie, huidtherapie, schoonheids- en pedicurebehandelingen aangeboden. Op het gebied van cosmetische chirurgie wordt samengewerkt met de maatschap plastische chirurgie van het St. Elisabeth Ziekenhuis. Alle behandelingen worden volledig uitgevoerd volgens de door het St. Elisabeth Ziekenhuis opgestelde protocollen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en hygiëne. Daardoor is de cliënt verzekerd van een kwalitatief hoogstaande behandeling.

Naast deze locatie, is er ook een vestiging in de Medische Boulevard van het St. Elisabeth Ziekenhuis. Hier worden producten zoals Travel Care en de cursus ’stoppen met roken’ aangeboden. Dit geldt ook voor een deel van de behandelingen van huidtherapie waarvoor een nauwe band met het St. Elisabeth Ziekenhuis bestaat, zoals dermatografie, camouflage- en oedeemtherapie.

Voor meer informatie over onze producten, kunt u terecht op onze site  www.berglandkliniek.nl