New Beauty :: Afdruk Privťkliniek Bergman Clinics, locatie Bilthoven

Afdruk van New Beauty © copyright 2022 :: www.newbeauty.nl :: www.newbeauty.be

KLINIEK

Bergman Clinics, locatie Bilthoven

Bezoekadres : Prof. Bronkhorstlaan 10
3723 MB BILTHOVEN
Land : Nederland
Telefoon : 0900-2374626

Omschrijving:

De Bergman Kliniek bevindt zich in een mooie, bosrijke omgeving waar privacy, rust en comfort volledig tot zijn rechtkomt.

Of u nu een plastisch chirurgische, orthopedische, neurochirurgisch of spataderbehandeling ondergaat, alleen het beste is goed genoeg. Het is dan ook belangrijk dat u zich uitgebreid laat informeren voordat u een kliniek kiest.

De Bergman Kliniek is de juiste keuze voor iedereen die hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht belangrijk vindt. Voor de beste resultaten is jarenlange ervaring essentieel. Aan de Bergman Kliniek zijn alleen nationaal en internationaal opgeleide en erkende medisch specialisten verbonden.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat een goede voorbereiding en nazorg bij een ingreep een zeer positief effect hebben op het eindresultaat. De Bergman Kliniek geeft hier een op de cliŽnt afgestemde invulling aan. Zo kunnen cliŽnten na een plastisch chirurgische ingreep in onze praktijk voor huidtherapie terecht.

Faciliteiten

De Bergman Kliniek verzorgt zowel verzekerde als onverzekerde zorg. Bergman Beauty Clinics: Privť kliniek voor de esthetische plastische chirurgie en een praktijk voor huidtherapie. Bergman Medical Care: Medisch Specialistisch Zorgcentrum met de specialismen orthopedie, vaatchirurgie, neurochirurgie en plastische chirurgie.

In de MediSpa van Bergman Beauty Clinics wordt een breed scala aan niet-operatieve huid- en lichaamverbeterende behandelingen uitgevoerd, zoals rimpelbehandelingen met Injectables, gezichtspeelings, cellulitisbehandelingen en laserontharen. Bergman Beauty Clinics heeft momenteel 2 MediSpa vestigingen: MediSpa Amsterdam†en MediSpa Bilthoven.

VideoGewoon Mooier: mommy makeover
VideoGewoon Mooier: borstverkleining en laser ontharing rug
VideoGewoon Mooier: minifacelift en injectable spataderen & oksel
VideoGewoon Mooier: borstvergroting en ultrasound behandeling

 
Lid van
  • ZKN - Zelfstandige Klinieken Nederland