New Beauty :: Afdruk behandelingsoverzicht A-symmetrie van de borsten corrigeren

Afdruk van New Beauty copyright 2005 :: www.newbeauty.nl :: www.newbeauty.be

BEHANDELING-OVERZICHT

A-symmetrie van de borsten corrigeren
Onderwerp: Borst(en)

A-symmetrie bij de borsten kan voorkomen wanneer kleinere borsten vergroot worden met een implantaat, grotere borsten verkleint worden, beide of wanneer er twee verschillende maten van implantaten worden gebruikt.

   
Variaties en technieken: Er zijn verschillende variaties in implantaten, incisies en reductie technieken mogelijk.
   
Plaats van incisie & details: Meestal worden de incisies op dezelfde locatie geplaatst als bij de eerste ingreep, opties voor de incisie zijn: de tepelhof, onder de vouw van de borst, onder de oksel of bij de navel. Incisies voor verkleining kunnen rond de borst of rond de tepelhof gemaakt worden.
   
Verdoving: Plaatselijk of algeheel
   
Duur: 1 tot 3 uur
   
Na de ingreep: Er kan ongemak plaatsvinden en er kunnen zwellingen ontstaan. Daarnaast zal de huid strak aanvoelen en heb je moeilijk heden met het bewegen van de arm. Na ongeveer 1 week kan je weer aan het werk.
   
Risico's: Verlies van gevoel aan de tepel, littekens, infecties, scheuren van het implantaat, verschuiven van het implantaat, a-symmetrie, hematoom, capsulaire contractie en zichtbare rimpeling van het implantaat.
   
Vaak gecombineerd met: - Buikwandcorrectie.
- Liposuctie
   
Zichtbaarheid van resultaat: Verkleinen kan permanent zijn maar kan door gewichtstoename of hormoonveranderingen veranderen; implantaten zijn permanent maar revisie kan vereist zijn na ongeveer 5 tot 10 jaar
   
Verzekering: Kan heel af en toe van toepassing zijn bij a-symmetrie van de borsten veroorzaakt door een ziekte zoals Poland's syndroom