New Beauty :: Afdruk behandelingsoverzicht Proslimelt

Afdruk van New Beauty copyright 2005 :: www.newbeauty.nl :: www.newbeauty.be

BEHANDELING-OVERZICHT

Proslimelt
Onderwerp: Lichaam

De Proslimelt is de ultra moderne methode op het gebied van geluidsgolven technologie. Definitieve vetverwijdering uit het lichaam zonder operatie. Deze methode is wetenschappelijk bewezen. Liposuctie behoort tot de verleden tijd!

   
Variaties en technieken: Men plaatst 1 of 2 behandelkoppen op de te behandelen zone. Via deze koppen gaan ultrageluidsgolven van 30 tot 70 kHz. door de huid, gefocust op de vetcellen. Hierdoor trillen de vetcellen zodanig dat ze definitief worden vernietigd. Bindweefsel, organen, bloedvaten en zenuwen blijven hierbij onbeschadigd. Het vrijgekomen vet wordt in het bloed en lymfesysteem opgenomen en vervolgens op de natuurlijke manier via de lever en urinewegen verwerkt
   
Plaats van incisie & details: N.v.t
   
Verdoving: N.v.t
   
Duur: Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van het totaal aantal te behandelen regios, de hoeveelheid vet en het resultaat dat u zelf wilt hebben. En behandeling duurt maximaal een uur. Dit is afhankelijk van de grootte van het te behandelende deel
   
Na de ingreep: Meestal is er direct na de eerste behandeling al meetbaar resultaat. Echter pas na ongeveer tien dagen is dit optimaal en blijvend. Vetcellen worden vernietigd en via de nieren afgescheiden. De Proslimelt werkt uiterst effectief en heeft bewezen het beste resultaat te leveren.
   
Risico's: De behandelingen zijn in principe ongevaarlijk, maar voorwaarde is wel dat u goed gezond bent. Bij twijfel of de behandeling voor u geschikt is, zult u eerst langs de huisarts moeten gaan.
   
Vaak gecombineerd met:
   
Zichtbaarheid van resultaat: Direct en na 10 dagen optimaal resultaat.
   
Verzekering: