New Beauty :: Afdruk behandelingsoverzicht Gentle Waves

Afdruk van New Beauty © copyright 2005 :: www.newbeauty.nl :: www.newbeauty.be

BEHANDELING-OVERZICHT

Gentle Waves
Onderwerp: Gezicht

Natuurlijke huidverjonging door LED photomodulation. De huid is continu bezig met het aanmaken van nieuwe cellen en het vervangen van oude cellen. Om dit te kunnen doen hebben we licht van een bepaalde golflengte nodig. Onze huid absorbeert dit licht en gebruikt dit als een energiebron om de celvernieuwing te stimuleren. Photomodulation is de interactie tussen het licht en de cellen in de huid, zogenaamde fibroblasten, die collageen en elastine produceren. Door het speciale Gentle Waves licht maken de mitochondriën, de energiecentrales van de fibroblasten, meer energie aan, waardoor de huid meer collageen en elastine kan aanmaken. Dit zorgt ervoor dat de huid hernieuwde elasticiteit en stevigheid krijgt. Ook zorgt Gentle Waves ervoor dat de enzymen die het collageen in de huid afbreken, worden onderdrukt.

   
Variaties en technieken: U zit een kleine minuut per keer achter de Gentle Waves lamp. Deze lamp geeft een geel licht. Dit gele licht van Gentle Waves brengt het fotobiochemische proces op gang. De behandeling is pijnloos, snel en zonder bijwerkingen. Voor en optimaal resultaat ondergaat u tien behandelingen kort na elkaar. Na deze periode is één behandeling per maand voldoende om het fotobiochemische proces te onderhouden.
   
Plaats van incisie & details:
   
Verdoving:
   
Duur: kleine minuut
   
Na de ingreep: Gentle Waves werkt aan de fundering van de huid door middel van een unieke combinatie van herstel en preventie. Gentle Waves maakt de huid weer gezond; het repareert en verstevigt de huid door nieuwe lagen collageen op te bouwen en de afbraak van collageen te onderdrukken. Binnen enkele weken is het resultaat te zien en te voelen, de huid wordt gladder en zachter. De oppervlakkige rimpeltjes in het gezicht worden minder zichtbaar, de teint verbetert en de structuur van de huid verfijnt.
   
Risico's:
   
Vaak gecombineerd met:
   
Zichtbaarheid van resultaat: binnen enkele weken
   
Verzekering: niet verzekerd, is esthetische behandeling