New Beauty :: Transhair eerste haartransplantatie-kliniek met ZKN-keurmerk

Afdruk van New Beauty © copyright 2022 :: www.newbeauty.nl :: www.newbeauty.be

ARTIKEL

Transhair eerste haartransplantatie-kliniek met ZKN-keurmerk
Bron: Redactie New Beauty

Publicatiedatum : 05-01-2009
Trefwoord : haartransplantatie

Transhair & ATS-kliniek hebben het kwaliteitskeurmerk van Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) behaald.

Dit keurmerk wordt vanuit ZKN uitgereikt aan klinieken die met succes aan een groot aantal eisen getoetst zijn. Deze eisen hebben betrekking op de kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel, de veiligheid van de apparatuur, infectiepreventie, klanttevredenheid en de afhandeling van wachttijden. …ťn van de eisen is dat de kliniek dient uitgerust te zijn volgens de richtlijnen van de Wet Ziekenhuisvoorziening, op deze wijze worden de kwaliteit en veiligheid van het ziekenhuis met de service en snelheid van een privťkliniek gecombineerd.

Voor zowel de cliŽnt als de medisch specialist geeft het keurmerk inzicht of aan de vastgestelde eisen is voldaan. Die eisen zijn onder andere in samenspraak met de Inspectie voor de Gezondheidszorg opgesteld. Het onafhankelijke instituut KIWA-certificatie en Keuringen borgt het certificeringproces. Eenmaal per jaar vindt op basis van de normen van de ZKN een hertoetsing plaats. Op deze wijze kan de ZKN garanderen dat de kwaliteit op een gelijk hoog niveau blijft.

Alle toetsingseisen zijn ook na te lezen op de website van de ZKN www.zkn.nl. Dit keurmerk vormt voor de cliŽnten een garantie dat er volgens strikte normen en werkwijzen gewerkt wordt en dat kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Een bevestiging hiervan blijkt ook uit de hoge scores van het klantentevredenheidsonderzoek 2008 (gemiddeld rapportcijfer 8,8).

Transhair eerste haartransplantatie-kliniek met ZKN-keurmerk

Voor Transhair is het behalen van het keurmerk helemaal bijzonder omdat zij als eerste en dus de enige kliniek voor haartransplantatie het keurmerk heeft behaald. Zeker voor een specialistische behandeling als een haartransplantatie geeft dit de cliŽnten een extra zeker gevoel.

Uitreiking

Het ZKN-kwaliteitskeurmerk zal op dinsdag 13 januari 2009 door de voorzitter van Zelfstandige Klinieken Nederland, Thijs Udo, in de kliniek te Vlijmen worden uitgereikt. Tijdens deze uitreiking zullen naast de directie van Transhair ATS-kliniek ook functionarissen van het certificeringinstituut KIWA aanwezig zijn.

Links: www.transhair.nl - www.atskliniek.nl Ė www.zkn.nl